Najbolj priljubljene strategije rulete

Novice

2020-04-22

Nedvomno so spletne igralnice na srečo ena od cvetočih panog na spletni meji. Med priljubljene igre spada ruleta, ki je v bistvu igra na srečo. Čeprav niso potrebne nobene pomembne veščine, poleg poznavanja različnih vrst rulete in igranja, lahko strategije pridejo prav.

Najbolj priljubljene strategije rulete

Toda največje vprašanje je, katere so nekatere strategije rulete in ali delujejo? No, strategij je veliko, nekatere delujejo, druge pa ne ali pa so preveč tvegane. Ta članek deli nekaj najbolj priljubljenih strategij rulete, od strategije rulete Martingale do Fibonaccijeve strategije, matematikove strategije.

Martingale

Medtem ko je večina strategij rulete tako zapletena, je strategija Martingale preprosta in enostavna, tako da jo lahko uporabljajo vsi, vključno z novinci. To je tudi običajna strategija v drugih spletnih igralniških igrah in celo pri športnih stavah. Ideja v Martingaleu je podvojiti velikost stave po vsaki izgubi.

Če želite uporabiti Martingale, poiščite mizo z minimalnimi stavami. Tako bo imel igralec dovolj, da še nekajkrat podvoji stave, preden povrne izgubljeni denar. Obstaja tudi druga različica strategije Martingale, imenovana povratni Martingale. Tukaj igralci podvojijo velikost stave po zmagi in zmanjšajo velikost stave po izgubi.

Fibonacci

To je precej zapletena strategija za začetnike, a ko razumejo Fibonaccijevo zaporedje, postane enostavno. Strategija temelji na realnem Fibonaccijevem zaporedju v matematiki: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 itd. V Fibonaccijevu je vsako tretje število vsota prejšnjega dve.

Pri Fibonaccijevi, ko gre za zmago, je naslednji znesek stave dve številki nazaj v Fibonaccijevem zaporedju številk. Po drugi strani pa mora biti za izgube naslednji znesek stave naslednja številka v nizu. Gre za povečanje ali zmanjšanje vložka, vendar z upoštevanjem Fibonaccijevega zaporedja.

D'Alembert

To je še ena strategija, precej podobna kot Martingale in Fibonacci, saj gre za povečevanje in zniževanje zneskov stav. V D'Alembertu igralci povečajo vložek za 1, če izgubijo, in ga zmanjšajo za 1, ko zmagajo. Dejstvo, da so spremembe le za 1, uvršča to strategijo med najvarnejše.

Ali strategije rulete delujejo?

No, ni ene same strategije rulete, ki bi zagotovila zmago. Ruleta je zgolj igra na srečo. Vendar pa strategije, kot so Martingale, D'Alembert, Fibonacci, med drugimi strategijami povečujejo možnosti za zmago. To je zato, ker imajo igralci tehnični pristop k igri v nasprotju z igranjem na slepo.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita