Novice

September 27, 2022

Najboljše kriptovalute za spletne igre na srečo v igralnici v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Odkar so spletne igralnice postale pomembne v 90. letih prejšnjega stoletja, jih pestijo številne težave. Na vrhu teh težav so državni zasegi in omejeni procesorji plačil/dvigov. Vendar pa je pojav digitalnih valut ponudil rešilno bilko spletnim igralnicam.

Najboljše kriptovalute za spletne igre na srečo v igralnici v živo

Kriptovaluta je tehnologija, ki temelji na verigi blokov in omogoča transakcije enakovrednih in posledično odpravlja finančne posrednike. Kripto so zdaj priljubljene v igralnicah, ker so decentralizirane in šifrirajo transakcijske podrobnosti. Igralnica v živo igralci lahko opravljajo transakcije in pri tem ostanejo popolnoma anonimni. Tukaj je pregled najbolj priljubljenih kriptovalut v spletnih igrah na srečo.

Bitcoin

Čeprav ne velja za glavno valuto, Bitcoin je najboljša kriptovaluta za igre na srečo v internetnih igralnicah. Večina najboljših spletnih mest za igre na srečo sprejema Bitcoin. Igralci lahko igrajo svoje najljubše igre z uporabo Bitcoina za nakup kovancev za igre na srečo in nato zastavijo znesek, ki ga želijo staviti. Dobitek je mogoče izplačati tudi v igralčevo denarnico.

Edina zahteva, ki jo igralci potrebujejo, je digitalna denarnica. To denarnico je mogoče uporabiti za nakup kovancev pri prodajalcih, polaganje kovancev v igralnici in sprejemanje dvignjenih kovancev iz igralnice. Bitcoin je popolnoma varen in je na spletu od leta 2009. Njegova vrednost je odvisna od trga, kar pomeni, da lahko dvigi v igralnicah hitro narastejo.

Ethereum

Druga kriptovaluta za kovanec za igre na srečo, ki tekmuje z Bitcoinom, je Ethereum. Kljub temu, da je relativno nov kovanec, je bil hitro vključen v številne spletne igralnice. Pred igranjem iger na srečo se morajo igralci najprej registrirati pri Ethereum igralnice. Te igralnice posredujejo podatke o svoji denarnici in od igralcev zahtevajo, da znesek, ki ga želijo položiti, nakažejo na navedeni naslov.

Igralci lahko igrajo katero koli igro z uporabo Ethereuma, vendar število in razpoložljivost teh iger narekuje izbrana igralnica. Bonusi, ki jih dobi igralec Ethereuma, so prav tako podobni standardnim bonusom. Če igralec položi 1ETH v 100-odstotni bonus na igralnico za depozite, bo omenjeni igralec prejel bonus v višini 1ETH.

Druge kriptovalute

Poleg omenjenih dveh igre na srečo s kriptovalutami vključujejo tudi druge kovance. Druge bolj priljubljene kriptovalute vključujejo Dash, Monero, Zcash, Dogecoin, Ripple in Litecoin. Pomanjkljivost teh kovancev je omejeno število igralniških mest, ki jih sprejemajo. Tisti, ki uporabljajo omenjene kriptovalute, običajno omejujejo njihovo uporabo na določene igre.

Varnostni vidiki

Zaradi skokovitega porasta trgovanja in uporabe digitalnih valut v igralnicah obstaja zaskrbljenost glede njihove splošne varnosti. Zato ni presenetljivo, da se ponudniki CFD še naprej pojavljajo, da bi zapolnili to vrzel. Primer takega ponudnika je japonski Monex. To podjetje varuje digitalna sredstva, kot sta Ethereum in Bitcoin.

Kako lahko igralniške igre v živo izboljšajo vašo kripto izkušnjo

Raziščite dinamičen svet igralniških iger v živo in odkrijte, kako lahko izboljšajo vašo izkušnjo igranja kriptovalut. Od izboljšane varnosti do takojšnjih transakcij, spoznajte, kako integracija kriptovalute z igrami delilcev v živo ponuja vznemirljiv in učinkovit način uživanja v vaših najljubših klasikah igralnic.

Igralniške igre v živo so dobra priložnost za preizkus vaše kripto denarnice

Stvar je v tem, da so igralniške igre v živo eno od edinih mest, kjer lahko uporabljate kripto. Kot smo omenili, kriptovalute so kot valute v realnem svetu. Za nakup predmetov lahko uporabite kriptovalute. Ker je kripto tehnologija v zgodnji fazi, trenutno ni veliko platform, ki sprejemajo kriptovalute kot plačila. 

Nekatera od redkih mest, kjer lahko uporabljate kriptovalute kot plačila, vključujejo tržnice digitalnih vsebin, kot so spletne trgovine z video igrami in spletne igralnice. Če imate v svoji digitalni denarnici veliko kriptovalut in poskušate ugotoviti, kaj bi z njimi storili, zakaj ne bi igrali nekaj iger z delivci v živo? 

Mnogi ljudje so začeli rudariti nekaj kriptovalut v času, ko so bile priljubljene. Če ste bili eden izmed teh ljudi in zdaj ne veste, kaj bi s temi kriptovalutami, lahko poskusite najti spletne igralnice, ki sprejemajo te valute kot plačila, in tam odigrate nekaj iger v živo.

Igralniške igre v živo izboljšujejo faktor priročnosti kriptovalut

Eden glavnih razlogov, zakaj so ljudje začeli sprejemati kriptovalute, je ta, da so priročne. Kriptovalute ne potrebujejo vlad in za delovanje ne potrebujejo bančne infrastrukture. 

Vse te stvari stanejo veliko denarja, zato morate plačati stroške prenosa, ko denar nakažete prek bančnega sistema. Ko pošljete kripto v drugo denarnico, so stroški prenosa zelo majhni ali skoraj 0.

Priročnost je tudi eden glavnih razlogov, zakaj ljudje raje igrajo igralniške igre v živo, namesto da bi šli v pravo igralnico. Igre v živo lahko igrate iz udobja svojega doma. Sploh vam ni treba vstati iz postelje!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice