Novice

September 9, 2020

Napake, ki se jim je treba izogibati kot začetni igralec Blackjacka v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Preden se lotijo kakršnega koli izziva, morajo igralci razumeti, kaj je treba in kaj ne. Blackjack v živo velja za najbolj zabaven in donosen način uživanja v spletnih igrah na srečo. Priljubljena je oboževalcem, ker so pravila enostavna in udeleženci uživajo, ko jim ustreza. Čeprav je razburljivo, igralci potrebujejo predstavo o dejanjih, ki jih lahko uporabijo na mizi. Predvsem začetniki bodo vedno postali žrtev mitov o "obogatenju", ki prispevajo k slabemu začetku. Ne pozabite, cilj je zmagati proti delivcu in čim bolje izkoristiti igro. Tukaj so napake, ki se jim je treba izogniti;

Napake, ki se jim je treba izogibati kot začetni igralec Blackjacka v živo

Ignoriranje zahtev tabele

Blackjack v živo ne bo podoben običajni igralniški mizi v Vegasu. Veljajo pa enake smernice. Slaba izbira mize škodi možnostim za zmago. Toda izbira pravega jih zadrži v igri dlje. V novi igri so mize z majhnimi vložki boljše, ko se naučijo formata. Za neizkušene udeležence razumevanje politik prav tako pomaga, da uživajo v izkušnji. Stave naj bodo čim manjše, saj izpopolnjujejo svoje sposobnosti. Cilj je najprej naučiti, vaditi in izboljšati blackjack v živo. Medtem ko si igre blackjacka v živo delijo pravila, ima vsaka miza edinstven pogled na zadetek asov ali podvojitev.

Slabo razumevanje znakovnega jezika

Igralci naj uporabljajo roke za označevanje svojih potez. Je učinkovit način za preprečevanje nesporazumov. Ne glede na vrsto mize, na kateri igrajo, položite dodatne žetone na levo stran prvotne stave kot deljene ali dvojne. Da bi se izognili napakam pri blackjacku, morajo razumeti znakovni jezik.

ACES

Asi imajo dve vrednosti; ena in enajst in igralci bi morali upoštevati oba seštevka. Na primer, roka Ace-six je sedem in sedemnajst. Če dodate še enega asa, dobijo 8 in 18. V primeru kakršne koli negotovosti lahko vprašajo spletnega prodajalca blackjacka v živo. V blackjacku v živo vedno udarite Soft 17 ali manj.

Šopiriti se

Večina ljudi se ujame v vznemirjenje igre in na koncu ugrizne več, kot lahko prežveči. To je igra, ki jo je mogoče zlahka zmagati, če je igralec pameten glede svojega pristopa. Naj bodo stave na minimumu. Sprejmite poraz in uživajte v uspehu, ne da bi se počutili nepremagljive.

Delitev 10-ih

Razdelitev 10 je mamljiva, saj igralcem omogoča močan začetek v igri. Če pa je cilj zmagati v igri blackjacka v živo, jim skupno 20 daje prednost pred spletnim prodajalcem blackjacka v živo. Trgovec bo imel možnost za zmago, če dobi 21.

Napake, ki se jim je treba izogibati kot začetni igralec Blackjacka v živo

Blackjack v živo je priljubljena igra, vendar se številni začetniki trudijo obvladati umetnost. Da bi se izognili napakam pri blackjacku, razumejte osnove in vadite.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice