Novice

October 6, 2020

Partnerstvo med GrooveGaming in Real Dealer Studios

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

GrooveGaming dodaja neverjetnega razvijalca Real Dealer Studios na svojo platformo. To je vsekakor nekaj zelo zanimivega, zlasti zaradi dejstva, da ima Real Dealer Studios novo paleto igralniških iger, ki uporabljajo kinematografijo v hollywoodskem slogu za ustvarjanje realističnih iger RNG. Te igre bodo zaradi teh lastnosti uspešne med igralci. GrooveGaming je v samo 3 letih osvojil ogromno strank in je ena največjih platform na svetu, ki jo je dodajanje Real Dealer Studios pomagalo okrepiti. Ta blagovna znamka je izbrani agregator za množico velikih imen industrije, kot so iGP, Hub88, Alea, BetConstruct, GoBet, EveryMatrix in druga.

Partnerstvo med GrooveGaming in Real Dealer Studios

Uspeh Real Dealer Studios

Prav letos, ko je bil predstavljen med ICE London, ob uvedbi neverjetne igre Real kot alternative igralnici v živo in tradicionalnim RNG izdelkom, je Real Dealer Studios resnično izstopal. Ta studio za razvijalce iger s sedežem na Malti sodeluje le z zelo izkušenimi igralci, režiserji in drugimi strokovnjaki v filmski industriji, da bi ustvarili visokokakovosten video, ki se nato integrira v igre. Real Dealer Studios zagotovo vedo, kaj počnejo in pri produkciji svojih iger so rezultati luksuzna izkušnja za razliko od vseh drugih na trgu. Serija "Real Roulette" podjetja je bila izbrana s strani več operaterjev igaminga, zaradi česar je blagovna znamka skočila na kratko za nagrado "Innovation in RNG Software" na podelitvi nagrad EGR B2B Awards 2020. Z zelo edinstvenim konceptom storitev svojega poslovnega modela, GrooveGaming je industriji olajšal povezavo s platformo za združevanje iger in to obliko plug-and-play. Blagovna znamka se hitro širi s pomočjo najboljše tehnologije v panogi, vedno razvija funkcionalnost in izboljšuje izkušnjo igralcev. Real Dealer Studios je upošteval, da je GrooveGaming priznan kot eden izmed "10 najboljših ponudnikov tehnoloških rešitev leta 2020" IndustryEra.

GrooveGaming in njihove igre

GrooveGaming ima med svojo vsebino v živo na zahtevo veliko število igralcev v živo, vključno z ruleto v živo, blackjackom, baccarat in namenskimi mizami v živo, ter nov segment Real Casino, ki je nov v skladu s pogoji te najnovejše pogodbe z Real Dealer Studios. Platforma te blagovne znamke vključuje več kot 4000 iger ter široko paleto združenih vsebin od igralnih avtomatov, igralnic v živo in spletne igralnice do namiznih iger in poker, do katerih imajo operaterji dostop. Eden od glavnih razlogov, zakaj GrooveGaming postaja najboljši agregator po vsem svetu, je, ker ga poganja inovativna tehnologija, ki operaterjem omogoča, da aktivirajo vrsto funkcij za izboljšanje uporabniške izkušnje in tudi njihovo angažiranost, izboljšanje zadrževanja, spodbujanje igralcev, da igrajo dlje. in ustvarijo večji pridelek.

Prihodnost GrooveGaminga

Vodja prodaje pri Real Dealer Studios, Jose Micallef, je potrdil, da ima GrooveGaming in njegova platforma neverjetno mrežo blagovnih znamk in super je biti del nje. Vsekakor je lepo, da so agregatorji, kot je GrooveGaming, vključeni v to novo dobo igralniškega igranja. Glavni izvršni direktor GrooveGaminga Yahale Meltzer je dejal, da je Real Dealer Studios v industrijo prinesel popolnoma novo izkušnjo, ki operaterjem ponuja izrazito konkurenčno prednost na trgu, hkrati pa zagotavlja najsodobnejšo tehnologijo. GrooveGaming je znan po tehnologiji, ki jo ima, saj zagotovo vedno uvaja inovacije, saj želijo, da imajo igralci najboljše igre doslej, z najboljšo grafiko in seveda najboljšimi temami. Ta blagovna znamka je znana po vsem svetu in za to obstaja več razlogov. Če bodo nadaljevali s tem, kar so počeli, bodo zagotovo zelo kmalu eno najboljših podjetij.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice