Novice

September 22, 2023

Partnerstvo Pragmatic Play in 1xBet Cement z ekskluzivno igro delilcev v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatic Play, prvostopenjski razvijalec igralniških iger v živo, je po podaljšanju obstoječega partnerstva z igralnico 1xBet Casino nadaljeval svojo impresivno serijo v letu 2023. V novem dogovoru bo razvijalec iger predstavil svojo prilagojeno igro v živo, Wheel of Luck.

Partnerstvo Pragmatic Play in 1xBet Cement z ekskluzivno igro delilcev v živo

Glede na Pragmatic Play bo ta igra ekskluzivno na voljo na 1xBet in temelji na najbolj zmogljivem Mega Wheelu. Oddaja iger v živo dodatno dopolnjuje obstoječo zbirko iger z delivci v živo od razvijalca pri operaterju igralnice.

1xBet in Pragmatic Play imata prisrčen odnos, pri čemer je igralniška znamka med prvimi spletna mesta igralnic v živo da v svojo knjižnico vključi celotno zbirko vsebine razvijalca. Pred to objavo so lahko igralci v igralnici dostopali do namiznih iger Pragmatic Play, praskalk in spletnih igralnih avtomatov.

Skupaj z impresivno izbiro namenskih studiev, prilagodljivih miz in značilnih igralnih izkušenj z blagovno znamko je izdelek po meri Pragmatic Play najnovejši primer prilagajanja razvijalec programske opreme zagotavlja operaterje igralnic. To daje operaterjem edinstvene načine za vključitev igralcev iger po vsem svetu.

To je drugo partnerstvo, ki sta ga Pragmatic Play in 1xBet podpisala v zadnjih mesecih. Junija 2023 sta velikana iGaming podpisala a večvertikalni sporazum za dobavo igralnih avtomatov razvijalca, virtualnih športov in igralniške igre v živo v Peruju.

Irina Cornides, glavna operativna direktorica pri Pragmatična igra, je komentiral podaljšanje posla z besedami, da podjetje še naprej dosega velike uspehe z 1xBet odkar je postal eden njegovih prvih partnerskih igralnic, ki je predstavil svojo celotno zbirko vsebine za delivce v živo.

Dodala je:

"Wheel of Luck je vznemirljiva nova igralna oddaja, ustvarjena posebej za blagovno znamko. Naše sodelovanje z ekipo 1xBet nam je omogočilo, da prilagodimo naš ljubljeni format Mega Wheel, da zagotovimo edinstveno različico, ki njihovim igralcem zagotavlja brezhibno igranje izkušenj, ki so povezane z njihovo blagovno znamko."

Maria G pri 1xBet je dodala: 

»Pragmatic Play nam je ponudil izjemne, igralcem priljubljene izdelke delivcev v živo, odkar smo pred štirimi leti prevzeli njegov portfelj igralnic v živo, in to bo le še okrepljeno z našo lastno igro po meri. Navdušeni smo nad končnim izdelkom in se veselimo dodatno povečati našo bazo strank za igre v živo s to privlačno novo izdajo."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice