Play'n GO lansira svojo prvo spletno igro Craps

Novice

2023-03-23

Benard Maumo

Play'n GO, vodilni ponudnik vsebin s sedežem na Malti, si nenehno prizadeva izboljšati svojo ponudbo z različnimi vrhunskimi in izvirnimi vsebinami. Pred kratkim, Play'n GO je objavila, da bodo njeni igralci imeli dostop do prve igre craps. 

Play'n GO lansira svojo prvo spletno igro Craps

Ta namizna igra ima na izbiro tri teme, vključno z vintage, navadno in futuristično. In da bo izkušnja še boljša, igro gostijo animirani delivci v živo in impresivna zvočna ozadja, ki ustvarjajo občutek, kot da ste za mizo craps v Vegasu. Igralci lahko prilagodijo svojo izkušnjo igre, da dodajo realističnost in povabijo nove igralce. 

Igralniške igre Play'n GO so znane po svoji pozornosti do podrobnosti in osredotočenosti na visokokakovostno zabavo. Ta naslov craps povečuje zbirko namiznih iger Play'n GO, vključno z Money Wheel, European Roulette Pro, Mini Baccarat in Blackjack MH. Te igre so na voljo na najboljše spletne igralnice v živo že za 0,20 USD. 

Ponujamo nekaj za vsakogar

George Olekszy, vodja oddelka za zadrževanje iger Play'n GO, je komentiral igro: »Zavezani smo k portfelju naslovov, ki imajo za vsakogar nekaj, in ker je Craps ena najbolj priljubljenih namiznih iger na svetu, super je, da ga lahko ponudimo strankam Play'n GO." 

"Sodobno preoblikovanje klasičnih namiznih iger nam ne daje le priložnosti, da pokažemo naše inovacije pri ustvarjanju brezhibne igre, ampak daje priložnost, da novemu valu igralcev predstavimo namizne igre," je dodal. 

Kar bi morala biti dobra novica za igralce na Švedskem, je agregator vsebine nedavno objavil, da je pridobil licenco B2B od švedskega urada za igre na srečo. To je druga licenca za podjetje v letu 2023 po pridobitvi druge licence operaterja v Connecticutu v ZDA. 

Ko govorimo o ZDA, Play'n GO je že močno prisoten na tem območju po več akreditacijah leta 2022. Dobavitelj je trenutno zakonit v Michiganu, Zahodni Virginiji in New Jerseyju. In ne pozabite na Ontario v Kanadi.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita