Novice

August 10, 2023

Playtech predstavlja novo igralniško igro v živo Jumanji The Bonus Level

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Playtech je napovedal popolnoma novo igro, Jumanji The Bonus Level. To je igra v živo, ki združuje filmske učinke priznanega hollywoodskega filma (Jumanji) in poglobljeno izkušnjo igranja iger v živo v sodobnem studiu s profesionalnimi trgovci v živo.

Playtech predstavlja novo igralniško igro v živo Jumanji The Bonus Level

Po mnenju Playtecha razvoj te mojstrovine ni bil enostaven. Podjetje pravi, da je razvojna faza trajala skoraj tri leta. Playtech upa, da bo Jumanji The Bonus Level spremenil igralne izkušnje v živo in predstavljal pomembno prelomnico za industrijo. Zanimivo je, da gre za prvi hollywoodski film igralniška igra v živo.

Igranje, ki črpa navdih iz slavnega filma Jumanji, bo igralce poslalo na pustolovščino skozi osrčje džungle. Tu se bodo soočili s številnimi ovirami in presenečenji, kot sta spopadanje s stampedi divjih živali in odkrivanje skrivnosti čarobne družabne igre.

Playtech pravi, da bo igra pretakala iz enega največjih in najbolj izpopolnjenih studiev, kar jih je bilo kdaj zgrajenih. Ideja je popolnoma zajeti igralce v mistično vesolje Jumanji, kjer so nagrade in presenečenja običajni. In da bi ustvarili podobno izkušnjo kot v hollywoodskem filmu, je ekipa skrbno pazila na vsako podrobnost.

Izdaja igre utrjuje ugled Playtecha kot vodilnega ponudnika najsodobnejših in privlačnih igralniških iger. Po navedbah podjetja je več igralcev na regulirana spletna mesta igralnic v živo dajte prednost naslovom delivcev v živo, ker pretakanje v realnem času doda pristnost igralnim izkušnjam.

Edo Haitin, izvršni direktor Playtech Live, je komentiral igro:

»Neverjetno ponosni smo, da lahko predstavimo Jumanji The Bonus Level, revolucionarno igro v živo, ki združuje vrhunsko tehnologijo s kinematografsko magijo priljubljenega filma. Zahvaljujemo se podjetju Sony Pictures, da nam je zaupalo, da oživimo tako priznano blagovno znamko, naša ekipa je vložili svojo strast in strokovno znanje v izdelavo te izjemne igralne avanture in verjamemo, da bo postavila nove standarde v industriji."

Playtech je bil zadnje čase zaposlen, izdal je nove igre v živo z edinstvenim in inovativnim igranjem. Julija Playtech in Quickspin izdal Big Bad Wolf Live, oddaja iger v živo, ki zaznamuje vstop Quickspina v industrijo igralnic v živo. Nekaj ​​dni prej, dobavitelj vsebin v živo lansiral svoje legendarne Adventures Beyond Wonderland predstava v živo v Združenih državah Amerike.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice