Novice

September 12, 2019

Ponovna izdaja Texas Hold'ema v App Store

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Texas Hold'em je spet v mestu in je na voljo v Applovi trgovini App Store. Ta igra je bila prva aplikacija, ki je bila prodana v App Store pred več kot desetimi leti. Apple je posodobil to aplikacijo z različnimi novimi funkcijami in grafiko.

Ponovna izdaja Texas Hold'ema v App Store

Med napovedjo ponovne uvedbe Texas Hold'ema v App Store se veliko ljudi sprašuje, kaj je na voljo v tej desetletju stari igri. Očitno je Apple v to igro vključil nove funkcije, vključno z novimi liki, postavitvami in 64-bitno arhitekturo. Kaj vam ni všeč pri novi in izboljšani igri? Apple čaka na rezultate.

Ne recite temu vrnitev!

Apple trdi, da se Texas Hold'em znova pojavlja, da bi proslavil deseto obletnico App Store. Leta 2006 je bil Texas Hold'em izdan za iPod s klik kolesom. Leta 2008 je ta igra debitirala v App Store. Po njegovem prvencu se Apple ni trudil, da bi ga posodobil.

Leta 2011 je Apple umaknil Texas Hold'em iz App Store in do zdaj o tem ni bilo več slišati. Ta aplikacija je brezplačna za igranje in ne vsebuje nakupov v aplikaciji. Sprva je aplikacija Texas Hold'em v App Store stala 4,99 $. Zdaj lahko vsi uživajo v dobri igri Texas Hold'em.

Aplavz za Texas Hold'em v App Store

Apple je objavil informacije o novi, a stari aplikaciji v svoji App Store, in ni nihče drug kot Texas Hold'em. Ta desetletje stara aplikacija je bila ena prvih, ki je bila izdana v App Store v Appleovih mlajših letih.

Z novimi liki in izboljšanimi vizualnimi elementi, kdo ne bi želel igrati nekaj krogov Texas Hold'ema? Apple je upošteval številne funkcije. Ta aplikacija izgleda osupljivo na iPhonih z zaslonom mrežnice in ni videti popačena ali raztegnjena. Vsi lahko končno vidijo vso igro in igralce!

Zgodovina razmerja Texas Hold'emov z Appleom

Leta 2008 je bil Texas Hold'em 1.0 izdan za iPod 5. generacije, vendar njegov prihod ni bil velik problem. Avgusta 2008 je bila ta igra ponovno predstavljena uporabnikom Apple z neomejenimi ponovnimi nakupi in je omogočila več igralcem, da uživajo v odlični igri Texas Hold'em.

Julija 2019 je Apple prenovil celotno aplikacijo Texas Hold'em in jo naložil s številnimi novimi funkcijami in izpopolnjenim dizajnom. Aplikacija, ki je bila prvotno zasnovana za iPade, je zdaj na voljo za uporabnike iPhone. Milijarde uporabnikov iPhona lahko zdaj uživajo v Texas Hold'emu tako, kot je bilo mišljeno.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice