Pragmatično igrajte in osvojite Prêmios za sodelovanje v Braziliji

Novice

2023-04-13

Benard Maumo

Pragmatična igra, vodilni tehnološki dobavitelj, je pred kratkim podpisal več strateških pogodb s številnimi brazilskimi operaterji. Win Premios je zadnji brazilski operater, ki sodeluje s Pragmatic Play v gosto poseljeni regiji.

Pragmatično igrajte in osvojite Prêmios za sodelovanje v Braziliji

Po dogovoru bodo igralci Win Premios dostopali do igralnih avtomatov Pragmatic Play, igralniške igre v živoin vsebino o virtualnih športnih stavah. Dogovor zajema dva najnovejša igralna mesta podjetja, vključno z Wild Wild Bananas in Mammoth Gold Megaways. Ljubitelji igralnih avtomatov bodo igrali tudi večkrat nagrajene igre, kot sta Sugar Rush in Gates of Olympus. 

Poleg tega bodo igralci pri Win Premios igrali Pragmatic Play's Live Sweet Bonanza CandyLand in Mega Wheel, priljubljena oboževalca na najboljše spletne igralnice v živo. Sporazum zajema tudi priljubljene klasike namiznih iger, kot sta blackjack in ruleta. 

Stavni navdušenci Win Premios bodo imeli dostop do izdelkov Virtual Sports, vključno s Force 1 in Horse and Greyhound Racing. Ti izdelki za stave jim omogočajo, da izkusijo izbor stavnih trgov, hkrati pa zagotavljajo podrobne 3D upodobitve. 

Brazilija je pomemben trg za Pragmatic Play v Latinski Ameriki, saj podjetje s svojimi igrami v tej regiji doživlja velik uspeh. Podjetje je pred kratkim sklenilo številne pogodbe o sodelovanju z operaterji, kot so XSA Sports, SA Esportes in Aposta Certa. 

Victor Arias, podpredsednik latinskoameriških operacij Pragmatic Play, je komentiral: "Win Prêmios je še ena vodilna blagovna znamka, s katero smo veseli partnerstva. Moč naše večvertikalne ponudbe je bila ključna v skoraj vseh naših nedavnih komercialnih sporazumih in ta nadaljuje ta pozitivni trend."

Z njihove strani je tiskovni predstavnik Win Prêmiosa pripomnil: "To, da imamo na voljo nabor neverjetnih iger Pragmatic Play, je za nas zelo pomembno, da ohranimo svojo konkurenčno prednost na trgu, kjer je velika konkurenca. Nagrajene igre, ki jih bomo imeli, so ključnega pomena za ohranitev igralec, ki ga že imamo, in pritegne zelo pomembne nove stranke."

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita