Novice

November 6, 2022

Pragmatic Play lansira PowerUp ruleto

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatic Play, elektrarna iGaming, je v zadnjem času zelo pospešeno krepila lobi igralnic v živo. Pred kratkim, 28. septembra, je podjetje lansiralo Live Spanish Roulette, namenjeno njihovim latinsko in špansko govorečim igralcem. Pred tem, julija, je podjetje lansiralo dve različici bakarata v živo, Fortune 6 in Super 8.

Pragmatic Play lansira PowerUp ruleto

Trend se je nadaljeval 12. oktobra, ko je podjetje objavilo prvi nastop PowerUp Roulette. To je privlačna in poglobljena različica rulete v živo s sodobnim pridihom, hkrati pa ohranja temeljne vrednote te klasike igralnice v živo. PowerUp Roulette je posnet v 4K iz najsodobnejšega studia Pragmatic Play z izjemno nizko zakasnitvijo pretakanja. 

Glavna zanimivost tukaj je pet bonus iger PowerUp. Aktivacija vsakega PowerUp bonus kroga podvoji nagrado, z največjim izplačilom od 2600x do 8000x v petem krogu. Največje izplačilo iz osnovne igre in petih bonusnih krogov PowerUp je 500.000 €. 

Po besedah Irine Cordines, glavne operativne direktorice Pragmatic Play, se portfelj izdelkov podjetja osredotoča na zagotavljanje visokokakovostne zabave. Uradnik je dejal, da so izjemno ponosni na produkcijsko ekipo za dostavo PowerUp Roulette. Cordines je dodal, da ta neverjetna stvaritev brezčasnemu doda svežo interpretacijo klasične igralniške igre v živo

Kako igrati PowerUp ruleto

Za začetek PowerUp Roulette uporablja standard Pravila evropske rulete. To pomeni, da ima tabela 37 številk, vključno z eno samo ničlo. Igra se začne s krogom stav, ki traja približno 20 sekund. Pomembno si je zapomniti, da so samo stave Straight Up upravičene do množiteljev PowerUp. 

Preden se igra začne, bo igra samodejno izbrala tri, štiri ali pet števk kot številke PowerUp. Nato bo trgovec ročno zavrtel kolo v smeri urnega kazalca ali nasprotni smeri urnega kazalca, odvisno od zadnjega vrtljaja. Prejeli boste izplačilo, če se žogica rulete ustavi na neizbranih enovrstičnih številkah. Če pa se kroglica ustavi na številkah PowerUp, se začnejo bonus krogi.

Medtem ima vsaka številka na stavni mreži množitelja. Torej, če žogica pristane na številki PowerUp, se množitelj podvoji in delivec znova zavrti kolo. Množitelji lahko dosežejo 8000x, 4000x, 2000x, 1000x in 500x za prvi do peti bonus krog. Torej je teoretično mogoče osvojiti množitelj 15525x po stavah na vsako številko med vsako igro. 

Izplačila za ruleto PowerUp in RTP

Kot je bilo pričakovano, PowerUp Roulette uporablja isto izplačilno tabelo kot evropska ruleta, razen za stavo na ravni, ki se izplača pri 24:1 namesto običajnih 35:1. To je zato, ker je ravna stava v središču delovanja množiteljev. To je v današnjih različicah rulete v živo povsem običajno. 

na primer nagrajena Lightning Roulette podjetja Evolution Gaming ima izplačilo 29:1 za enostavne stave kot nadomestilo za množitelje. To pomeni, da je PowerUp Roulette v redu, glede na to, da je največji množitelj precej večji od 2000x na Lightning Roulette. 

Kar zadeva RTP, imajo vse stave, razen neposredne stave, 97,30-odstotni donos za igralca. Ravne številke imajo 97,19 % RTP, verjetno zaradi povečane volatilnosti. Čeprav je ta razlika relativno majhna, lahko vpliva na vaš bankroll, če ste proračunski igralec. 

Ali ima PowerUp ruleta posebno strategijo?

To je vprašanje za milijon dolarjev. Dejstvo je, da je ruleta igra na srečo, tako kot igralni avtomati, bingo, praskalke in drugo. Preprosto povedano, nobena strategija ne bo zagotovo zmanjšala prednosti hiše najboljše igralnice rulete v živo. Toda pristopiti PowerUp Roulette brez načrta je tako, kot da bi brez boja razdali svoj celoten bankroll. Zato uporabite te strategije, da povečate svoje zmagovalne možnosti:

Sledite številkam

Vse številke na kolesu evropske rulete imajo 1:37 možnost, da dosežejo dobitek. Toda verjeli ali ne, nekatere številke se lahko pojavljajo pogosteje kot druge. Iz tega razloga uporabite obsežno statistično tablo na ruleti PowerUp, da določite vroče in hladne številke. Ta grafikon prikazuje zadnjih 500 rezultatov s prejšnjimi petimi vročimi in hladnimi številkami. Nič pa ni gotovo!

Ne igrajte zunanjih stav

V igri rulete brez množiteljev je privlačna možnost igranje zunanjih stav, kot so sodo/liho in rdeče/črno. Toda izplačilo 1:1 ni vredno truda, še posebej z možno nagrado, ki vam bo spremenila življenje, ki visi na ravnih številkah. Zato je najbolje, da igrate stave z ravnim vložkom in pokvarite celo, ko dobite. Nikoli ne veš, kdaj se bodo zvezde poravnale.

Upravljanje bankrolla

Uporaba vseh zgornjih strategij PowerUp Roulette bo vodila do enega cilja – upravljanja bankrolla! Resnica je, da boste potrebovali velik bankroll, da boste nekaj dobili od zapletenih direktnih stav. Toda tudi z velikim bankrollom ne pozabite ohraniti vrednosti žetonov čim nižje, da boste uživali v daljšem igralnem času. Igranje neposredne stave z minimalnim vložkom je inteligentna strategija. 

Zaključek

Ta nova igra rulete v živo to jasno kaže Pragmatična igra ogroža status quo Evolucije. Igra se kosa z najboljšimi igrami Evolution, kot so Lightning Roulette, XXXtreme Roulette in Quantum Roulette. Množitelj 8000x je pravzaprav največji možni dobitek pri spletni igri rulete v živo. Toda igra žrtvuje izplačila neposrednih stav, da bi prinesla množitelje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice