Novice

October 20, 2023

Pragmatična igra bo dobro zastopana na SBC Summit Latinoamerica

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatic Play, vrhunski dobavitelj igralniške vsebine v živo, je objavil načrte za sodelovanje na prihajajočem SBC Summit Latinoamerica. Po uspešnem dogodku v Barceloni se bo dogodek začel od 31. oktobra do 2. novembra 2023. 

Pragmatična igra bo dobro zastopana na SBC Summit Latinoamerica

Ta dogodek ponuja Pragmatic Play odlično priložnost, da okrepi svoj ugled kot najboljši ponudnik igralniške programske opreme v Latinski Ameriki. Večkrat nagrajeno podjetje bo svojo priznano knjižnico iger z več izdelki predstavilo na stojnicah G40 in H40.

Medtem bo Pragmatic Play zlati glavni sponzor prihajajočega srečanja Seminole Hard Rock Hotel & Casino v Miamiju v Združenih državah Amerike. Udeležba na tej konferenci je del programa Pragmatic Play LatAm Mission Itinerary. Namen te kampanje je ozaveščanje o sposobnosti Pragmatic Play za revolucijo igralnih izkušenj. Vodenje dogodka bo Vesolec, hitra crash igra z izkušnjo odločanja v realnem času. 

Osebje iz priznanih razvijalec programske opreme bodo prisotni na svojih določenih postajah za srečanje z obstoječimi in potencialnimi strankami. Pojasnili bodo napredek podjetja v njegovih glavnih vertikalah, vključno s Sloti, Igralnica v živo, Virtualni športi in Bingo.

Pragmatic Play se bo povezal z drugimi vodilnimi ponudniki iger, da bo dogodek uspešen. Wazdan, še en vodilni razvijalec igralniške igre, je nedavno potrdila tudi svojo udeležbo na regijskem dogodku, kamor je uvrščena v ožji izbor dve kategoriji.

Victor Arias, podpredsednik latinskoameriških operacij pri ARRISE powering Pragmatična igra, je rekel:

"Pragmatic Play z navdušenjem oznanja svojo udeležbo na prihajajočem SBC Summit Latinoamérica in se veseli obiska udeležencev ter globljega razumevanja živahnega latinskoameriškega trga. Kot misija št. 12 v itinerarju Pragmatic Play LatAm ima veliko pripravljenosti za konference in bo ponovno potrdil svojo zavezanost zagotavljanju novih dinamičnih izkušenj, ki bodo partnerjem omogočile, da se izkažejo.”

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice