Novice

April 2, 2021

Punters stavijo na bizarne stvari

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Čeprav je hladen niz običajen v neprizanesljivem svetu stav, v tem ni nekaj za uživanje. Torej, če ste bili deležni daljšega poraza, je morda čas, da poskusite nekaj norega. Toda kaj pravzaprav so te nore stave, ki vam lahko prinesejo lahek denar? Spodaj je seznam najbolj nenavadnih stvari za igre na srečo v letu 2021.

Punters stavijo na bizarne stvari

1. Konec sveta

da! Ljudje dejansko stavijo na to, kdaj bo konec sveta. Stavite lahko 100 $, da svet preneha obstajati pred letom 2030 ali katerim koli drugim letom. Vendar ne morete napovedati, da bo konec sveta leta 2060, ko boste že stari 70 let. Možnosti je, da vas na ta žalosten dan ne bo zraven. Še huje, še ni jasno, kako bodo igralci zahtevali svoj dobitek, če svet preneha obstajati.

2. Nošenje žene

Ta šport (tako je, to je šport) že dolgo velja za rekreativno dejavnost s komičnimi pridihi. Nošenje žena je bilo izumljeno v severni Evropi in vsebuje nekaj osnovnih pravil. Nosite svojega partnerja in premagate vrsto ovir. Po pričakovanjih je prvak tista ekipa, ki najhitreje zmaga. Ta šport je pogost v Avstraliji, Estoniji, na Finskem in na Irskem.

3. Dokaz o tujem življenju

Lahko stavite, da bodo znanstveniki odkrili življenje nekje poleg Zemlje. Toda kako lahko to zagotovo dokažete? Najprej morate pobrskati po internetu za nekaj pomembnih informacij. Zanimivo je, da nekatere spletne igralnice in športne stavnice dovoljujejo stave, ko bo ameriški predsednik končno svetu sporočil, da je NASA tam zunaj odkrila inteligentno življenje. Bilo je več obtožb o opazovanju NLP-jev, čeprav še ni dokaza.

4. Smrti slavnih

Naj se sliši še tako kruto, ljudje napovedujejo smrt drugih in s tem zaslužijo. Smrti slavnih imajo svoje niše v skupnosti. Konec koncev je smrt neizogibna. Vendar pa preverite pri zakonih o igrah na srečo v vaši državi, ali so stave na smrt nekoga zakonite. Na primer, v Združenih državah je ta vrsta stav nezakonita. Zdaj je to bizarna stava!

5. WWE

Do zdaj bi moral vsak oboževalec WWE vedeti, da je ta šport lažen. Torej, kako lahko stavniki napovedujejo izid tekme, pri kateri je rezultat že vnaprej določen? Tukaj je stvar; Izidi tekem WWE so zdaj tajno varovani kot kdaj koli prej. Če bi prišlo do puščanja, ste lahko prepričani, da bi stavnice zaprle trgovino in se odpravile domov. Pravzaprav je vsaka oblika profesionalne rokoborbe vredna vaše pozornosti.

6. Stavite vse, kar imate

Zgodovina pravi, da se je Ashley Revell, Anglež leta 2004 odločil staviti vse, kar je imel na svoje ime, na kolo rulete. Neverjetno, Revel je zmagal tako, da je prvotni vložek podvojil dvakrat. Kasneje je dobitek uporabil za ustanovitev svetovalnega podjetja za poker. V resnici ne bi smeli tvegati celotnega bogastva na stavo. To je zato, ker igralnice vedno zmagajo zaradi prednosti hiše. Torej, vedno imejte banko za stave.

7. Naslednji papež

Na splošno se stave in vera ne mešata. Verska prepričanja so celo eden od glavnih razlogov, zakaj so igre na srečo v nekaterih jurisdikcijah nezakonite. Toda očitno je v večini držav zakonito staviti na naslednjega papeža. Če ne veste, je papež vodja vseh katoliških cerkva. Trenutno ameriške športne stavnice že sprejemajo stave, kdo bo novi papež.

Zaključek

To je nekaj norih stav, s katerimi se ljudje ukvarjajo tam zunaj. Vendar se morate odločiti, ali je vredno počakati do konca časa, da dobite stavo. Bi to storil?

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice