Novice

August 3, 2023

Quickspin začenja vznemirljivo igralniško potovanje v živo z Big Bad Wolf Live

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Industrija igralnic v živo s ponosom pozdravlja še enega člana, potem ko je QuickSpin, igralni oddelek podjetja Playtech, napovedal svojo uvodno oddajo iger v živo. Pred kratkim je razvijalec iger, znan po svojih spletnih igralnih avtomatih, predstavil težko pričakovano Big Bad Wolf Live.

Quickspin začenja vznemirljivo igralniško potovanje v živo z Big Bad Wolf Live

Playtech ponosno naznanil sodelovanje z Quickspin v živo dostaviti to popolnoma novo mojstrovino. Najnovejši ponudnik iger v živo je obljubil, da bo spremenil igralno izkušnjo s svojo vrhunsko tehnologijo in vrhunsko zabavo. Quickspin Live je pripravljen za ustvarjanje nove dobe igralcev.

Predstavitev Big Bad Wolf Live je že dolgo sledila podjetju napovedal igro februarja 2023. Quickspin je rekel vse igre z delivci v živo bo na voljo pod blagovno znamko Quickspin Live. V uradni izjavi je podjetje dejalo, da z veseljem predstavlja Big Bad Wolf Live kot svoj prvi izdelek v svetu igralnic v živo. Z uporabo napredne tehnologije pretakanja v živo iz skupine Playtech želi podjetje narediti revolucijo v sektorju iger v živo in igralcem zagotoviti regulirana spletna mesta igralnic v živo z neprimerljivo igralno izkušnjo. S predanostjo trenutnim inovacijam in rasti trga je razvijalec pripravljen dati svoj pečat.

Edo Haitin, izvršni direktor Playtech Live, je dejal, da Big Bad Wolf Live pooseblja začetek potovanja Quickspin Live v razburljivo okolje Live. Izjavil je, da prebojni pristop podjetja za naslove Quickspin Live prikazuje napredno platformo Playtech Live in Quickspinovo domiselno moč.

Haitin je dodal:

"Igra je resnično poglobljena izkušnja RNG & Live, ki postavlja letvico višje za industrijo; izjemna pozornost do podrobnosti v studiu in zabavno igranje v kombinaciji s prvimi funkcijami te vrste in visoko kakovostjo Quickspina. S tem novim vznemirljivega sodelovanja, bomo na novo definirali meje igralniških iger v živo in postavili nove industrijske standarde."

Panagiotis Chryssovitsanos, izvršni direktor podjetja Quickspin, je dejal, da je bilo podjetje ustanovljeno z misijo zagotavljanja privlačnih igralnih izkušenj, ki združujejo visoke proizvodne vrednosti, ustvarjalnost in strast.

Nadaljeval je:

»Ko se industrija in baza igralcev razvijata, se zavedamo pomena skrbi za generacijo, ki je odraščala ob igranju iger kot družbeni dejavnosti na arkadnih napravah, konzolah, mobilnih napravah in računalnikih. S Quickspin Live imamo priložnost neposredno sodelovati s temi igralcev in razvijati pokrajino igralniških iger v živo. Prav tako imamo srečo, da je naš partner Playtech, ki nam zagotavlja vodilno tehnologijo in strokovno znanje na trgu, kar nam omogoča, da svoje sanje spremenimo v resničnost."

Big Bad Wolf Live ponuja izjemno izkušnjo, ki se ponaša s pozornostjo do detajlov, umetnostjo in vrhunskimi funkcijami, ki postavljajo novo vrstico za igralniške igre v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice