Novice

March 22, 2023

Scientific Games imenuje zelo uspešnega finančnega direktorja Nicka Negra

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Znanstvene igre, vodilnega dobavitelja tehnologije pri najboljše igralnice v živo, je po obsežnem nacionalnem iskanju napovedal zaposlitev Nicka Negra kot novega glavnega finančnega direktorja podjetja. Črnčevo imenovanje na položaj je v skladu z upokojitvijo Jamesa Bunitskyja, ki je bil v podjetju 40 let. Bunitsky je aprila 2022 sodeloval pri strateški prodaji loterije Scientific Games podjetju Brookfield Business Partners.

Scientific Games imenuje zelo uspešnega finančnega direktorja Nicka Negra

Negro je izkušen finančni strokovnjak z dvema desetletjema dosežkov v finančnih, strateških, operativnih in vodstvenih vlogah. Ima dobre rezultate pri snovanju in izvajanju uspešnih finančnih načrtov za mednarodne korporacije. Bil je na podobnih položajih pri Honeywell, Dover Corporation in Navistar.

Pat McHugh, izvršni direktor Scientific Games, je izrazil hvaležnost za občudovanja vredno finančno vodenje Jima Bunitskyja in pozdravil Nicka v izvršni vodstveni ekipi kot finančnega direktorja. Poudaril je Nickovo poznavanje podrobnosti mednarodnega poslovanja, ki temelji na storitvah, strukturo podjetja, skladnost in globoko razumevanje strategije. McHugh je dodal, da je podjetje navdušeno nad prihajajočo stopnjo dobrega finančnega upravljanja svojih globalnih dejavnosti.

Doseganje in vzdrževanje zlatih standardov

Medtem je McHugh navedel, da je Scientific Games posvečen razvoju novih iger, izdelkov in storitev. Obljubil je, da bo podjetje še naprej dosegalo in ohranjalo zlate standarde za rast poslovanja v svetovni loterijski industriji.

Negro se pridruži izvršni vodstveni ekipi Scientific Games, ki jo sestavljajo McHugh, John Schulz, Michael Conforti, Steve Beason, Jennifer Welshons, Dena Rosenzweig, Stephen Richardson, Mona Garland, Walt Eisele, Jim Schultz in Jeff Martineck.

Od leta 1973 Scientific Games oskrbuje svetovne loterije z igrami, tehnologijami, analitiko in storitvami. Dobavitelj vsebine je vodilni na svetu na igralniškem prizorišču s 130 strankami v 50 državah. Scientific Games ima tudi certifikate za standarde korporativnega upravljanja, kakovosti, varnosti, okolja in odgovornega igranja.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice