Novice

March 22, 2023

Scientific Games imenuje zelo uspešnega finančnega direktorja Nicka Negra

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Znanstvene igre, vodilnega dobavitelja tehnologije pri najboljše igralnice v živo, je po obsežnem nacionalnem iskanju napovedal zaposlitev Nicka Negra kot novega glavnega finančnega direktorja podjetja. Črnčevo imenovanje na položaj je v skladu z upokojitvijo Jamesa Bunitskyja, ki je bil v podjetju 40 let. Bunitsky je aprila 2022 sodeloval pri strateški prodaji loterije Scientific Games podjetju Brookfield Business Partners.

Scientific Games imenuje zelo uspešnega finančnega direktorja Nicka Negra

Negro je izkušen finančni strokovnjak z dvema desetletjema dosežkov v finančnih, strateških, operativnih in vodstvenih vlogah. Ima dobre rezultate pri snovanju in izvajanju uspešnih finančnih načrtov za mednarodne korporacije. Bil je na podobnih položajih pri Honeywell, Dover Corporation in Navistar.

Pat McHugh, izvršni direktor Scientific Games, je izrazil hvaležnost za občudovanja vredno finančno vodenje Jima Bunitskyja in pozdravil Nicka v izvršni vodstveni ekipi kot finančnega direktorja. Poudaril je Nickovo poznavanje podrobnosti mednarodnega poslovanja, ki temelji na storitvah, strukturo podjetja, skladnost in globoko razumevanje strategije. McHugh je dodal, da je podjetje navdušeno nad prihajajočo stopnjo dobrega finančnega upravljanja svojih globalnih dejavnosti.

Doseganje in vzdrževanje zlatih standardov

Medtem je McHugh navedel, da je Scientific Games posvečen razvoju novih iger, izdelkov in storitev. Obljubil je, da bo podjetje še naprej dosegalo in ohranjalo zlate standarde za rast poslovanja v svetovni loterijski industriji.

Negro se pridruži izvršni vodstveni ekipi Scientific Games, ki jo sestavljajo McHugh, John Schulz, Michael Conforti, Steve Beason, Jennifer Welshons, Dena Rosenzweig, Stephen Richardson, Mona Garland, Walt Eisele, Jim Schultz in Jeff Martineck.

Od leta 1973 Scientific Games oskrbuje svetovne loterije z igrami, tehnologijami, analitiko in storitvami. Dobavitelj vsebine je vodilni na svetu na igralniškem prizorišču s 130 strankami v 50 državah. Scientific Games ima tudi certifikate za standarde korporativnega upravljanja, kakovosti, varnosti, okolja in odgovornega igranja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice