Novice

June 23, 2023

Sporazum Stakelogic in Aspire Global Reach v Evropi

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Stakelogic Live, vodilni dobavitelj poglobljenih igralniških vsebin v živo, je sklenil dogovor z Aspire Global. S pogodbo bo Stakelogic dobavljal svoje igre v živo dobaviteljevim vodilnim blagovnim znamkam igralnic po Evropi in drugod.

Sporazum Stakelogic in Aspire Global Reach v Evropi

Pariplay, še en vodilni ponudnik vsebine iGaming v Evropi, bo zagotovil brezhibno platformo za integracijo vsebin v tem mejniku partnerstva. Stakelogic Live bo zdaj videl svoje celotno zbirko iger lansiranje v vodilnih igralnicah v živo na večjih reguliranih trgih.

Po dogovoru bo Aspire Global zagotovil naslove družbe Stakelogic v večjih jurisdikcijah, vključno z:

  • Združeno kraljestvo
  • Danska
  • Malta
  • Švedska

Aspire Global ali AG Communications je priljubljen operater igralnic v Evropi in po svetu. Podjetje trenutno upravlja priljubljene igralne znamke, kot so:

Igralci pri teh regulirana spletna mesta igralnic v živo bo dostopal do zabave, resničnosti in interaktivnosti, po katerih so znani naslovi Stakelogic Live. Med naslovi, ki bodo predstavljeni na teh spletnih mestih za igre na srečo, so ameriška ruleta, evropski blackjack in igralne oddaje.

Te igralniške igre se pretakajo v realnem času iz sodobnega studia Stakelogic Live na Malti. Ta studio pretaka igre v jasni HD kakovosti z najsodobnejšo tehnologijo oddajanja. Ima močne mikrofone in vsesmerne kamere, ki igralcem omogočajo najbolj realistično izkušnjo igranja iger v živo.

Medtem se igralne mize ponašajo z vznemirljivimi kulisami z neonskimi lučmi, industrijskim skladiščem in studiem za igre. V studiih bodo igralci komunicirali z izkušeni in profesionalni trgovci v živo, pripravljen pomagati, zaradi česar se igralci počutijo kot doma.

To je ena izmed mnogih nedavnih ponudb igralnic v živo, ki so jih zaključili Stakelogic. 14. Junija je podjetje razširilo svoj evropski odtis po podpis pogodbe z enim izmed vodilnih operaterjev igralnic v živo na Nizozemskem. S pogodbo bo operater ponudil visoko lokalizirano vsebino Stakelogic Live.

Richard Walker, vodja igralnice v živo pri Stakelogic Live, je komentiral njuno najnovejše partnerstvo:

"Aspire Global poganja nekatere največje blagovne znamke spletnih igralnic na osrednjih trgih, kot so Združeno kraljestvo, Švedska in Danska. Ta integracija pomeni, da so igralcem zdaj na voljo obvezne igre v živo, kar znatno poveča doseg naših naslovov. Igralnica v živo je samostojna vertikala in tako kot pri svojih lobijih igralnih avtomatov morajo tudi operaterji zalagati igre za široko paleto ponudnikov.Naše poslanstvo pri Stakelogic Live je postati ponudnik številka ena v prostoru igralnic v živo in integracija s partnerji, kot so saj to z Aspire kaže, da smo na dobri poti k doseganju tega cilja."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice