Novice

September 28, 2023

Stakelogic Live uvaja Speed ​​Baccarat s hitrejšimi krogi igre

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Stakelogic, razvijalec vrhunskih igralniških iger v živo s sedežem na Malti, je predstavil razburljivo novo igro Live Speed ​​Baccarat. Igralci, ki želijo vznemirljivo izkušnjo Baccarat v živo, lahko poiščejo to novo različico klasične igre, kjer so vse karte razdeljene obrnjene navzgor. To dodaja hitrost igri, kar igralcem omogoča, da odigrajo več krogov v krajšem času.

Stakelogic Live uvaja Speed ​​Baccarat s hitrejšimi krogi igre

V skladu s standardnimi pravili igre Baccarat se igra začne s stavami na zmago igralca ali bankirja. Kot je pričakovano, lahko igralci s stavo na izenačenje napovejo tudi remi.

Po poteku stave bo krupje izdal po dve karti na znana položaja igralca in bankirja. V primeru, da ima kateri koli od obeh osmico ali devetico (naravno), bo delivec prenehal izdajati več kart za pozicije. Razvijalec programske opreme je dejal trgovci v živo bo dal tretjo karto, če je vrednost kombinacije pod sedem.

Medtem Stakelogic Live Speed ​​Baccarat omogoča igralcem iger igralnice v živo za izbiro iz niza stranskih stav. Vključujejo:

  • Par igralec/bankir
  • Zlati par
  • Bodisi Par
  • Bonus igralca/bančnika

Ne glede na to, koliko udeležencev je na mizi, Stakelogic pravi, da lahko Speed ​​Baccarat uživate 24 ur na dan. To je zato, ker je igra z delivcem v živo pretaka v realnem času iz Stakelogic Live Studio, ki deluje 24/7.

Stakelogic je nedavno okrepil svoj portfelj igralnic v živo, potem ko je za svojega novi vodja igralnice v živo. Poleg podpisa več poslov za Chroma Key Studio je podjetje objavilo svojo pametno bonusno orodje za igralnico v živo prej v mesecu.

Komentiranje Hitre BaccaratDejan Lončar, vodja igralnice v živo pri Stakelogic Live, je dejal:

"Navdušeni smo, da smo lansirali Speed ​​Baccarat. Baccarat je ena najbolj vznemirljivih igralniških iger na trgu, s hitrim tempom akcije in nizko hišno prednostjo, ki je privlačna za igralce. S Speed ​​Baccarat smo igralcem omogočili igranje več bakare kot kdajkoli prej, s hitrimi rundami, ki samo še povečajo razburljivost igre."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice