Novice

July 28, 2023

Stakelogic uvaja svoj posodobljen in dinamičen lobby igralnice v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Stakelogic Live, vodilni ponudnik igralniških vsebin v živo, je ponosno razkril svoj popolnoma nov Live Game Lobby. Ta lobby je zasnovan tako, da ponuja nadgrajeno in sodobno igralniško izkušnjo v živo za igralce po vsem svetu. Ponaša se z edinstveno kombinacijo funkcij in estetike, ki igralcem zagotavlja najboljše na trgu.

Stakelogic uvaja svoj posodobljen in dinamičen lobby igralnice v živo

Ko igralci vstopijo v preddverje, se jim prikažejo ploščice, ki prikazujejo razpoložljive igre. Če s kazalcem miške premaknejo nad določeno ploščico, bo preddverje razkrilo prekrivanje, preden se začne predvajati videoposnetek v živo. To jim omogoča, da dobijo vpogled v dogajanje v igralnici v živo.

Obiskovalci si lahko ogledajo število igralcev, ki so trenutno za mizo, in druge pomembne podatke. To lahko dosežejo tako, da kazalec postavijo na določen naslov igralniške igre v živo. Jezik v trgovci v živo je viden tudi v avli. In če je miza polna, je bet-behind na voljo v kompatibilnem igralniške igre.

Igralci lahko svojo izkušnjo še bolj prilagodijo z razdelkom »Moje priljubljene«. Ta razdelek jim omogoča, da dodajo svoje najljubše igre s preprostim klikom na ikono "srce" na vsaki ploščici igre. V zameno dobijo igralci hiter dostop do iger, ki jih radi igrajo, ko vstopijo v preddverje.

Iskanje vaše najljubše igre je zdaj lažje

Stakelogic je prav tako sprejel ukrepe za pomoč igralcem pri iskanju svojih najljubših iger v preddverju z uvedbo možnosti filtra v vseh razdelkih. To bo igralcem omogočilo, da v nekaj klikih prepoznajo, kaj želijo. Navdušujoče je, da lahko igralci istočasno nastavijo več filtrov in filtrirajo tudi omejitve stav.

Vmesnik je zdaj bolj intuitiven in uporabnikom omogoča nemoten prehod med zavihki in igrami. Obstaja tudi priročna možnost »Nazaj v igro«, če se igralci odločijo za odmor, ne da bi izgubili svoje mesto. Poleg tega je igralčevo skupno stanje jasno vidno v zgornjem kotu zaslona.

Igralci lahko izberejo tudi možnost »Zasedi kateri koli sedež«, kar jim omogoča priročen način, da se pridružijo 7-sedežu Blackjack v živo igra takoj. To je super za tiste, ki ne želijo čakati, da se sprosti določen sedež, preden začnejo igrati.

Regulirane igralnice v živo lahko tudi prilagodijo preddverje po svojih željah. Interaktivna pasica za preddverje lahko prikazuje največ tri igre hkrati, hkrati pa jim omogoča dodajanje statičnih slik ali videoposnetkov. Ta pasica ustvarja dinamično izkušnjo, saj se slike zamenjajo navzgor vsake tri sekunde.

Čeprav je Stakelogic bolj znan po svojih igralnih avtomatih, je v zadnjem času izboljšal svojo igralniško izkušnjo v živo. Pred to objavo, Stakelogic in Bally's sta podpisala pogodbo za uporabo dobaviteljevega tehničnega znanja in izkušenj na Rhode Islandu, Združene države. Ta objava sledi sprejetju zakona o igamingu na Rhode Islandu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice