Triki, ki jih uporabljajo igralnice, da igralci vztrajajo pri stavah

Novice

2019-11-07

Obstajajo stvari, ki se v igralnicah morda zdijo normalne, vendar so to marketinška orodja. To so triki, s katerimi zagotovite, da igralci stavijo na svoj zadnji kovanec.

Triki, ki jih uporabljajo igralnice, da igralci vztrajajo pri stavah

Zakaj igralnice uporabljajo žetone za igre na srečo namesto gotovine

Namesto gotovine igralnice uporabljajo žetone, ker imajo žetoni različne barve in jih je lažje prepoznati kot denar. Vendar je to le eden od razlogov za uporabo čipov. Drugi razlog je psihološki, pri čemer ljudje ne bi občutili velike izgube, če bi izgubili žetone in ne denar.

Ljudje pripisujejo denarju veliko vrednost v primerjavi z žetoni. Zato igralnice raje igrajo z žetoni namesto s fizičnim denarjem, da bi ljudi zavedli, da je pri igrah na srečo manjše tveganje. To je zato, ker so žetoni ničvredni, v nasprotju z denarjem, ki ga nihče ne bi želel gledati, kako izgine.

Zakaj igralnice dajejo brezplačna darila

V igralnicah so vedno na voljo brezplačna darila za igralce. Ta darila so lahko v obliki hrane ali pijače, v nekaterih igralnicah pa nudijo celo brezplačno nastanitev. To je trik, ki ga uporabljajo igralnice, da igralci na srečo mislijo, da so izenačili izgube, če izgubijo.

Brezplačna hrana, pijača in nastanitev za igralce je še en način, kako igralnice poskrbijo, da igralci ne zapustijo svojih prostorov, preden položijo stavo na svoj zadnji kovanec. Ko so pijani, ljudje ponavadi stavijo več, in ko je njihov želodec poln, se počutijo udobno, zato ostanejo dlje v igralnici.

Zakaj imajo igralnice svetle luči in spodbudne zvoke

Ni naključje, da ima večina igralnic močne luči, spodbudne zvoke in glasbo. Te luči in zvoki so del igralniške prevare. Svetle luči omogočajo igralcem udobne stave, saj se počutijo varne. To je razlog, zakaj imajo igralnice zelo svetle luči.

Spodbujevalni zvoki dajejo igralcem motivacijo in jim dajejo misliti, da bodo zmagali v nekaj minutah. Zaradi tega še naprej igrajo. Dobra kombinacija svetle luči in pravega zvoka spravi igralce na srečo v pravo razpoloženje, da še naprej igrajo na srečo; zato igralnice poznajo ta trik in ga uporabljajo za zagotovitev, da igralci stavijo na svoj zadnji kovanec.

Zakaj imajo igralnice poseben vonj

Dišavo uporabljajo številna podjetja po vsem svetu za razlikovanje svojih izdelkov. Prav tako igralnice ustvarjajo edinstven vonj, tako da lahko igralci na srečo povežejo vonj z njimi. Ta ideja je marketinško smiselna, saj ko oseba zavoha vonj, ga ta spomni na izdelek ali kraj.

Ljudje se sprožijo zaradi vonja in igralnice so obvladale umetnost, da igralce bolj igrajo na srečo s posebnimi vonjavami za svoje igralnice. Ko oseba pride v igralnico in prepozna ta poseben vonj, ji njen um pove, kaj naj naredi naprej; hazardirati. In prav to počnejo.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita