Novice

July 13, 2023

TVBET uradno lansira Fast Keno s tremi nivoji jackpota

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Igralci igralniških iger v živo verjetno preživljajo sezono svojega življenja. Dandanes razvijalci iger, kot so Evolution Gaming, Ezugi, Playtech in TVBET, tekmujejo za razširitev svojih zbirk iger in prevlado na trgu.

TVBET uradno lansira Fast Keno s tremi nivoji jackpota

TVBET je pred kratkim napovedal izdajo svoje najnovejše igre keno v živo, Fast Keno. To pomeni, da ima podjetje zdaj dva keno igre v živo krožijo na živih spletnih platformah. Ne pozabite, da obe igri podpirata mobilno in namizno igranje.

Nova igra se z razlogom imenuje Fast Keno. Odlikuje ga hitrejša žrebanja kot originalna igra podjetja keno, kar pomeni, da boste vsako uro naleteli na več žrebanj, čeprav to prinaša povečano varianco. Zato bodite previdni pri svojem bankrollu, ko igrate to igro keno na najboljša spletna mesta za igralnice v živo.

Kar zadeva igranje, boste v podajalniku našli vsaj 20 od 80 žogic. Naprava bo naključno izžrebala te kroglice in stavite lahko na do 10 žogic, ki se bodo pojavile. Tisti, ki so igrali bingo ali keno na spletu, ne bi smeli imeti težav, da bi se navadili na to igro.

TVBET je dodal tri jackpote, da bodo krogi še bolj razburljivi. Ti glavni dobitki se lahko prikažejo naključno, kar poveča vaše možnosti za še večje dobitke.

Na splošno igra dokazuje nov koncept TVBET o sprejemanju hitrejšega igranja. Ta igra bo del TVBET's EL Casino komplet, ki ga je podjetje nedavno predstavilo, da bi zagotovilo novo usmeritev za svoje igralniške igre v živo.

TVBET je komentiral uvedbo igre Fast Keno:

"Z veseljem vas obveščamo, da je naša nova igra v živo Fast Keno uradno predstavljena! FAST KENO je hitrejša različica trendovske in starodavne igre Keno, hit med igralci po vsem svetu. Čas med žrebanji je minimalen, tako da lahko igralci pogosteje igrajo in stavijo več! Pri tem so pravila klasična, kar pomeni, da se z igro ni treba seznanjati od začetka."

Izjava je dodala:

"Mimogrede, nismo odstranili našega starega ljubljenega KENO. Zdaj sta igralcem na voljo dve različici KENO, tako da lahko izberejo, kaj jim je najbolj všeč, in dobijo še več užitka pri stavah na naše igre."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice