Ultimate Beginners Guide to Bitcoin Roulette

Novice

2022-01-02

Eddy Cheung

Ruleta se danes uvršča med najstarejše in najbolj priljubljene igralniške igre v živo. Ta klasična namizna igra ponuja preprosto igranje z mamljivimi izplačili iz več stranskih stav. Za maksimalno zabavo v ruleti pa igralci potrebujejo hitra in varna plačila. In tu pride na vrsto Bitcoin ruleta. Torej, ta vodnik je za vas, če razmišljate o igranju rulete z BTC. 

Ultimate Beginners Guide to Bitcoin Roulette

Kaj je Bitcoin ruleta in kako deluje?

Bitcoin igralniška ruleta je prisotna tako dolgo, kot obstajajo igre na srečo s kriptovalutami. V tej obliki iger na srečo, igralci uporabljajo bitcoine za stave v priljubljenih kripto igralnicah.

Najprej morajo igralci naložiti bitcoine na svoje igralniške račune, da igrajo kripto ruleto. To je precej preprosto. Kopirajte naslov Bitcoin na vašem igralniškem računu v živo in ga prilepite v denarnico za izmenjavo. Običajno so Bitcoin depoziti takojšnji.

Bitcoin ruleta ohranja osnovna pravila standardne spletne rulete koles in je na voljo v dveh različnih različicah. Vključujejo:

Evropska ruleta: najbolj priljubljeno kolo rulete, ki ga lahko najdete na spletu. Vsebuje 36 oštevilčenih žepov in en zeleni žep z ničlo. Rob hiše je 2,7 %.

Ameriška ruleta: ima 36 rdeče in črno oštevilčenih žepov. Ima tudi zelene žepe z ničlo (0) in dvojno ničlo (00). To mu daje prednost v višini 5,26 %.

Ko izberete kolo v igralnici v živo, izberite eno številko izmed 37 (evropskih) ali 38 (ameriških) številk. Glavni cilj je predvideti, kje bo žoga pristala. Tako enostavno je!

Izplačila Bitcoin rulete

Naučiti se, kako delujejo izplačila, je ključnega pomena za vaš uspeh na ruleti. Igralci se morajo naučiti izračunati, koliko dobička lahko prinese stava in njihove možnosti za zmago.

Spodaj sta dve glavni vrsti stav na ruleto:

Notranje stave

Vaša prva stava za Bitcoin ruleto bi morala biti napovedovanje, kje bo žogica pristala. To se običajno imenuje stava z eno številko in ima razmerje izplačil 35:1. Poleg tega so vaše možnosti za zmago v tej stavi 2,7 % (evropske) in 2,63 % (ameriške).

Druga možnost je, da igralci položijo deljeno stavo. Ta stava napoveduje izid dveh številk od možnih 37. Ta stava daje razmerje izplačil 17:1 z možnostjo za zmago v odstotkih 5,41 % (evropski) in 5,26 % (ameriški).

Zunanje stave

Zunanje stave na ruleto omogočajo igralcem, da dobijo veliko več kot notranje stave. Najbolj priljubljena zunanja stava je Rdeča ali Črna, kjer igralci izberejo, ali bo žoga pristala na črnem ali rdečem žepu. Izplačilno razmerje je 1:1.

Druga priljubljena zunanja stava je Liho ali Sodo. Kot že ime namiguje, igralci preprosto napovedujejo, ali bo žogica pristala na lihi ali sodi številki. Spet je izplačilno razmerje 1:1.

In seveda so dovoljene tudi stave na nizke ali visoke številke. V tej preprosti stavi igralci preprosto napovedujejo, ali bo žogica pristala na 19 do 36 (visoko) ali 1 do 18 (nizko).

Zakaj izbrati evropsko kolo?

Igranje na evropskem ali francoskem kolesu je povsem preprosto, ali igrate s standardnimi valutami ali digitalnimi kovanci. To je zaradi nizkega roba hiše. Evropska ruleta ponuja 2,7 % izplačilno razmerje v primerjavi s 5,26 % na ameriškem kolesu. In če imate srečo, da najdete francosko kolo v igralnici v živo, odstotek izplačil pade na le 1,35%.

Torej, kako to vpliva na vaše igranje? Vzemite ta primer; igrate na evropskem kolesu z 2,7-odstotno prednostjo. Nato igrate 80 stav na uro, pri čemer vsaka stava stane 0,001 BTC. Zdaj to pomeni, da je vaša pričakovana izguba na uro 2,7 % x 80 x 0, 001 BTC (0, 00216 BTC) ali 122 $, glede na trenutni tečaj BTC. Očitno je, da se stopnja poveča pri igranju na ameriškem kolesu in zmanjša pri francoskem kolesu.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice