Novice

July 18, 2023

Uživajte v Mega Fire Blaze ruleti pri Raboni in osvojite del impresivne nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Rabona je igralnica v živo 2019 z zelo visokim ugledom. Zahvaljujoč licenci Curacao, to igralno mesto sprejema igralce iz mnogih držav, da igrajo na stotine iger z delivci v živo. Toda če vprašate CasinoRank, je Rabona tudi eno najboljših mest, če iščete igralniške bonuse in promocije v živo.

Uživajte v Mega Fire Blaze ruleti pri Raboni in osvojite del impresivne nagrade

Torej, v tem pregledu bonusa v igralnici v živo boste izvedeli nekaj stvari o $180.000 promociji Mega Fire Blaze Roulette. Naučite se stvari, kot so upravičenost do bonusa, zahteve glede stav, minimalne stave in drugo.

Kaj je skrivnostni bonus v višini 180.000 $ v zlatih žetonih pri Raboni?

Skrivnostni bonus v višini 180.000 $ je bonus igralnice v živo, ki velja izključno za ruleto Mega Fire Blaze v igralnici Rabona. Za tiste, ki ne vedo, Mega Fire Blaze Roulette je a naslov rulete v živo iz podjetja Playtech. Ta igra uporablja standard Evropska ruleta pravila z prednostjo hiše 2,70 %. Igra ima tudi omejitve prijateljskih stav od 0,20 $ do 2000 $.

pri Igralnica Rabona, morate samo igrati to ruleto v živo, če želite sodelovati v promociji Mystery Bonus. Vse, kar potrebujete, je skupna stava vsaj 1 $ na igri rulete v živo, da pridobite del dnevnega nagradnega sklada 1.000 $ v zlatih žetonih.

V tej promociji ne boste osvojili denarja ali bonusa. Namesto tega je regulirano spletno mesto igralnice v živo vam bo dal zlate žetone v vrednosti 1000 $ za igranje naslova rulete. Promocija je aktivna od 13. julija 2023 do 11. avgusta 2023. To je dovolj časa, da osvojite svoj delež zlatega žetona!

Pogoji in določila Mystery Bonus

Kot drugi bonusi in promocije igralnic v živo, ima Skrivnostni bonus določila in pogoje, ki narekujejo, kako ga boste uporabili. Prvi in ​​najpomembnejši pogoj za to promocijo, ki si ga morate zapomniti, je, da je edina kvalificirana igralniška igra v živo Mega Fire Blaze Roulette. Igraj katero koli drugo igro, pa se ne boš kvalificiral!

Poleg tega lahko med promocijskim obdobjem igralci sprožijo Skrivnostni bonus šestkrat na dan in osvojijo 1000 $ zlatih žetonov na krog. To vam daje skupni dnevni proračun v višini 6000 USD v zlatih žetonih.

Spodaj so navedeni dodatni pogoji:

  • Staviti morate na enega od stavnih položajev, ki jih izbere RNG.
  • Vse nagrade so nakazane na račune igralcev v 72 urah.
  • Zlati žetoni imajo vrednost 0,10 USD.
  • Dvignejo se lahko samo dobitki iz Zlatih žetonov.
  • Za dvig dobitkov vam ni treba izpolnjevati nobenih zahtev glede stav.
  • Kvalificirane so samo stave za pravi denar.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice