Novice

September 10, 2019

V mestu je nova aplikacija.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ni vam treba motiti, ko se igrate v igralnici, in ni vam treba iskati natakarice in se odvračati od igre. Te težave so zdaj del zgodovine. Obstaja nova aplikacija, ki vam omogoča naročanje pijače s pametnega telefona.

V mestu je nova aplikacija.

Minili so dnevi, ko smo stali zunaj na pločniku in mahali taksijem, da bi se poskusili odpeljati. Tako kot Uber vam ta aplikacija omogoča naročanje in dostavo pijače naravnost k vam za mizo. Hej, lahko celo spremljate svojo pijačo tako, da dobite oceno o času prihoda!

Samo aplikacija za pijačo?

Samo v primeru, da bi se kdo preveč navdušil nad to novo aplikacijo in naročil nekaj preveč teh pijač, ni treba skrbeti. Ta aplikacija omogoča tudi shranjevanje digitalnega ključa sobe! In za zjutraj? Da, ponuja informacije o nedavni dejavnosti igranja iger.

Ta nova aplikacija spremlja tudi nagrade s statistiko stopenj, prikazuje različne promocije in žrebanja, v katerih potekajo sodelovanje, ter upravlja tudi različne prihajajoče dogodke, ki bi lahko bili zanimivi za sodelovanje. In seveda so računi zvestobe shranjeni prav tam v novi aplikaciji!

Zakaj čakati v vrsti?

Ko prispete na sanjsko destinacijo s težkimi torbami in se počutite utrujeni od potovanj, samo hrepenite po tem, da bi stopili pod tuš, se oblekli, vstopili v igralnico in stopili za mize. Tako kot 200 drugih gostov počne popolnoma isto. Ta vrstica do registra je dolga.

To ni več problem z novo aplikacijo! Namesto da čakate v tej vrsti in zapravljate dragoceni čas počitnic, preprosto prenesite to aplikacijo in se prijavite v hotelu, medtem ko čakate na prtljago na letališču ali v avtomobilu, ki se vozi tja. To je tako preprosto kot to.

Spremljanje

S to aplikacijo se ne samo lahko prijavite prek spleta, ampak je tudi ključ sobe pripravljen za vaš prihod. celotno bivanje je mogoče načrtovati z različnimi dogodki in aktivnostmi. In poslušajte to, kmalu je možno celo prednaročiti in plačati pijačo v aplikaciji!

Le nekaj klikov na aplikacijo in lahko naročite, plačate in spremljate prihod pijače po izbiri. Zakaj ne bi šampanjec počakal, ko vstopite v sobo, in začeli počitnice ravno prav? Nič več stati v dolgih vrstah v barih ali iskati natakarje!

Ta nova aplikacija za pijačo v igralnici popolnoma spremeni igro.

Nič več čakanja v vrsti, iskanja natakarjev, prekinitve igre v igralnici s to vsestransko novo aplikacijo za pijačo, ki služi kot ključ od sobe!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice