Novice

November 7, 2019

Vodnik za igralce za zmago v slepih proti slepih poker bitkah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Win Blind vs. Blind Poker Bitke naredijo poker zanimiv in donosen. Ta članek želi pomagati igralcem, da se naučijo, kako izkoristiti te bitke.

Vodnik za igralce za zmago v slepih proti slepih poker bitkah

Kako zmagati v slepih proti slepih poker bitkah

Bitke slepih proti slepim se v zadnjem času dogajajo veliko več kot nekoč. Večina igralcev, tako amaterjev kot profesionalcev, običajno zanemarja ta del igre. To odpira priložnost, da zaslužite več denarja s čim boljšim izkoristkom v bitkah.

Igralec lahko uporabi različne metode za izboljšanje strategije ali celo sprejme nov pristop, ki ga uporablja med slepimi in slepimi situacijami. Spodaj je nekaj nasvetov, ki nakazujejo kombinacijo, ki jo mora igralec odigrati pred flopom, in učinke, ki jih bodo razponi pred flopom imeli na igro po flopu.

Igranje širokega razpona iger pred flopom

Ta preprost nasvet zahteva, da si igralec zapomni samo dva razpona. Prvo območje je območje odpiranja majhnih slepih. Drugi je obrambni razpon malega blinda proti velikemu blindu, ki ga je mogoče nadalje razdeliti na roke za 3-bet z in roke za klicanje.

Večina igralcev, zlasti rekreativnih, običajno preklopi svoj mali blind v primerjavi z odprtim velikim blingom. Odpiranje velikega števila iger bo igralcu vedno pomagalo, da to izkoristi. Šepanje širokega razpona iger z male slepe ima tudi močan primer, čeprav je strategija bolj zapletena.

Ohlapno obrambo po flopu

Razponi po flopu so običajno obsežnejši kot običajno za blind vs blind. Širši razpon povzročajo širši razponi pred flopom, kar pomeni, da se na flopu naredi manj parov in manj nadparov. Igralec se mora braniti širše pred c-stavami z uporabo šibkejših rok ali rok z veliko verjetnostjo izboljšanja.

Ko igralec flop najvišji par, bi moral večino časa klicati navzdol. Najvišji par je običajno močna kombinacija, ko zgodaj flopne. Ko flopped blind vs. blind, je še močnejši. Vse to pa je odvisno od odbora. Če deska ne deluje dobro, mora igralec odložiti.

Zaščita najšibkejših območij

Igralec lahko zaščiti svoje najšibkejše razpone tako, da vključi nekaj močnih rok, ko je izven položaja in čekira. Če tega ne storite, lahko nasprotnik blefira in izkorišča igralca. Brez kombinacije, ki bi jo izklical, bi moral igralec staviti na flop in turn.

Da bi igralec preveril in zaščitil svoj domet, bi moral razmisliti o kandidatih, kot so najboljši pari z nizkimi igralci, močni žepni pari in vrhunski par. Ko je igralec na položaju, bi moral razmisliti o ponovnem preverjanju nekaterih iger, ki se lahko izboljšajo na kasnejših ulicah ali ki lahko kličejo turn sonda.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice