Zahtevajte svoj Rakeback dobrodošlice pri stavah v igralnici v živo v igralnici Skycrown

Novice

2023-06-06

Benard Maumo

Skycrown je razmeroma novo spletno mesto igralnice v živo, ki je svoja vrata igralcem odprlo leta 2022. Igralnica ima številne pozitivne lastnosti, kot so licenca Curacao, hitra plačila in obsežen nabor igralniških iger v živo. Ta igralnica ima tudi na desetine bonusov in turnirjev za RNG in igralce v živo. Torej, današnja objava vam bo predstavila Skycrownovo Rakeback promocijo. 

Zahtevajte svoj Rakeback dobrodošlice pri stavah v igralnici v živo v igralnici Skycrown

Kaj je Skycrownova promocija Welcome Rakeback?

Izkušeni igralci pokra v igralnicah vedo nekaj stvari o promociji rakebacka. Toda če ste novi v tem izrazu, je rakeback v igralnici v živo v bistvu povračilo vaših vložkov pravega denarja. Ideja je ublažiti igralce na regulirana spletna igralnica v živo izgub, da lahko nadaljujejo z igro. 

S tem v mislih Igralnica Skycrown popelje igralce v razburljiv svet igralniških iger v živo z 1% Rakebackom. Igralci lahko uživajo v možnostih v živo, saj vedo, da bo igralnica povrnila 1 % njihovih stav brez nerealnih pogojev. Ne pozabite, da je denarni bonus ne bo delovalo, če igrate katero koli drugo igro poleg možnosti v živo. 

Najmanjši depozit in drugi pogoji za 1% Rakeback

Dandanes že skoraj vse igralniški bonusi in promocije imajo določila in pogoje, ki urejajo, kako jih igralci uporabljajo in preprečujejo zlorabo bonusov. Skycrown 1% Rakeback ni nobena izjema, čeprav so bonus pogoji eni najbolj prijaznih v svetu iGaming. 

Igralci v igralnici morajo položiti vsaj 50 €, da se kvalificirajo za to promocijo. Toda preden položijo denar, morajo igralci vnesti promocijsko kodo "V ŽIVO", da se kvalificirajo. Vračilo velja za stave v igralnici v živo do 1000 €. 

Kar zadeva zahteve glede stav, boste veseli, da jih bonus nima. Igralci lahko uporabijo svoje nagrade za rakeback v svojih najljubših igrah in dvignejo dobitke brez kakršnih koli pogojev. Zaradi tega je Skycrown 1% Rakeback eden najprijaznejših bonusov za igralce v igralnici v živo. 

Drugi bonusni pogoji za ta rakeback vključujejo:

  • Igralnica izračunava bonus od četrtka 00:01 UTC do srede 23:59 UTC.
  • Vsi upravičeni igralci prejmejo rakeback dobrodošlice v četrtek pred 18:00 UTC.
  • Promocija velja prva dva tedna po vašem prvem pologu.
  • Vsi pravi denar stavijo na vse igralniške igre v živo kvalificirati za napredovanje.

Ta 1-odstotni rakeback bonus se morda zdi majhen, a inteligentni igralci vedo, da lahko veliko pripomore. Večina spletnih mest za igre na srečo ne ponuja nagrad za igralnice v živo, zato bi morali biti veseli, da jih končno najdete. Ker ni zahtev glede stav, je ta bonus še bolj neustavljiv.

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice