Novice

June 6, 2023

Zahtevajte svoj Rakeback dobrodošlice pri stavah v igralnici v živo v igralnici Skycrown

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Skycrown je razmeroma novo spletno mesto igralnice v živo, ki je svoja vrata igralcem odprlo leta 2022. Igralnica ima številne pozitivne lastnosti, kot so licenca Curacao, hitra plačila in obsežen nabor igralniških iger v živo. Ta igralnica ima tudi na desetine bonusov in turnirjev za RNG in igralce v živo. Torej, današnja objava vam bo predstavila Skycrownovo Rakeback promocijo. 

Zahtevajte svoj Rakeback dobrodošlice pri stavah v igralnici v živo v igralnici Skycrown

Kaj je Skycrownova promocija Welcome Rakeback?

Izkušeni igralci pokra v igralnicah vedo nekaj stvari o promociji rakebacka. Toda če ste novi v tem izrazu, je rakeback v igralnici v živo v bistvu povračilo vaših vložkov pravega denarja. Ideja je ublažiti igralce na regulirana spletna igralnica v živo izgub, da lahko nadaljujejo z igro. 

S tem v mislih Igralnica Skycrown popelje igralce v razburljiv svet igralniških iger v živo z 1% Rakebackom. Igralci lahko uživajo v možnostih v živo, saj vedo, da bo igralnica povrnila 1 % njihovih stav brez nerealnih pogojev. Ne pozabite, da je denarni bonus ne bo delovalo, če igrate katero koli drugo igro poleg možnosti v živo. 

Najmanjši depozit in drugi pogoji za 1% Rakeback

Dandanes že skoraj vse igralniški bonusi in promocije imajo določila in pogoje, ki urejajo, kako jih igralci uporabljajo in preprečujejo zlorabo bonusov. Skycrown 1% Rakeback ni nobena izjema, čeprav so bonus pogoji eni najbolj prijaznih v svetu iGaming. 

Igralci v igralnici morajo položiti vsaj 50 €, da se kvalificirajo za to promocijo. Toda preden položijo denar, morajo igralci vnesti promocijsko kodo "V ŽIVO", da se kvalificirajo. Vračilo velja za stave v igralnici v živo do 1000 €. 

Kar zadeva zahteve glede stav, boste veseli, da jih bonus nima. Igralci lahko uporabijo svoje nagrade za rakeback v svojih najljubših igrah in dvignejo dobitke brez kakršnih koli pogojev. Zaradi tega je Skycrown 1% Rakeback eden najprijaznejših bonusov za igralce v igralnici v živo. 

Drugi bonusni pogoji za ta rakeback vključujejo:

  • Igralnica izračunava bonus od četrtka 00:01 UTC do srede 23:59 UTC.
  • Vsi upravičeni igralci prejmejo rakeback dobrodošlice v četrtek pred 18:00 UTC.
  • Promocija velja prva dva tedna po vašem prvem pologu.
  • Vsi pravi denar stavijo na vse igralniške igre v živo kvalificirati za napredovanje.

Ta 1-odstotni rakeback bonus se morda zdi majhen, a inteligentni igralci vedo, da lahko veliko pripomore. Večina spletnih mest za igre na srečo ne ponuja nagrad za igralnice v živo, zato bi morali biti veseli, da jih končno najdete. Ker ni zahtev glede stav, je ta bonus še bolj neustavljiv.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice