Ali sledenje rezultatom igralniških iger v živo pomaga?

Igre

2023-02-06

Benard Maumo

Koliko od vas si vzame čas za izračun dobitkov in izgub v igralnici v živo? Naj vas ne skrbi veliko, ker je veliko igralcev krivih za to napako. Vedeti, koliko porabite in zmagate v igralnici v živo, je ključnega pomena, ne glede na to, ali ste rekreativni ali profesionalni igralec igralnice. To je zato, ker je enostavno narediti napačne stave ali pretiravati, če ne spremljate rezultatov igre. 

Ali sledenje rezultatom igralniških iger v živo pomaga?

Torej, to 3-minutno branje razpravlja o tem, zakaj je ključnega pomena, da beležite svoje igralniške rezultate v živo in kako to storiti na organiziran način. Na kratko, vse to je, da vam pomaga vedeti, kaj vam ustreza in kaj ne. Pridobite zvezek!

Kaj počnejo sledilniki rezultatov?

Sledilniki rezultatov so orodja, ki igralcem dajejo podrobne informacije o igralniški igri. S temi orodji lahko dobite kritične informacije o igri v živo in veste, kako manevrirati v zapleteni pokrajini. Primer je Crazy Time proizvajalca Evolution Gaming, ki ima sledilnik statistike v igri. 

Spodaj je nekaj podatkov, ki jih lahko dobite od sledilcev rezultatov:

  • Zgodovina rezultatov iger
  • Kako pogosto se je zgodil določen izid
  • Največji dobitki, kar ste jih kdaj imeli v igri
  • Zmagali so največji množitelji
  • Zmage v določenih segmentih igre

Čeprav imajo najboljše igralniške igre v živo vgrajene sledilnike statistike, so lahko podatki precej plitki. Torej, če ste resni glede sledenja rezultatom iger, boste morda morali investirati v sledilnik statistike tretje osebe. Na spletu jih je več po dostopnih cenah. 

Zakaj je sledenje rezultatom in statistiki iger lahko koristno

To je tisti del, ki ste ga verjetno čakali. Zakaj bi morali rezultate svojih igralniških iger v živo spremljati s sledilci statistike? Spodaj je nekaj tehtnih razlogov za to:

Razlog št. 1: Spoznajte najboljše in najslabše stave

Izkušeni igralci spletnih igralnic vedo, da so vse stave neenake, saj imajo lahko nekatere stave boljše možnosti za zmago kot druge. Toda namesto da bi se zanašali zgolj na govorice, igrajte stave in spremljajte rezultate ter se oborožite s praktičnimi dejstvi. Ne skrbite za svoj bankroll, saj lahko eksperimentirate z igralniškimi bonusi in promocijami v živo. Še bolje, večina iger omogoča igralcem, da stavijo že za 0,10 USD, kar vam daje 1000 krogov igre s proračunom 100 USD. 

Vzemi Lightning Roulette podjetja Evolution Gaming, na primer. Ta igra vam omogoča igranje notranjih in zunanjih stav. Ko odigrate te stave v določenem obdobju, preverite, katere stave so najbolj prijazne. Seveda bodo rezultati samo potrdili predpostavko, da stave na enak denar, kot so rdeče/črno, liho/sodo in visoko/nizko, pogosteje zmagujejo, razen če imate neverjetno srečo z notranjimi stavami. Uporabite torej sledilnike statističnih podatkov, da ugotovite, katere stave v igralnici delujejo in katere ne. 

Razlog št. 2: Uravnotežite svoje zmage in izgube

Igralci igralnic v živo potrebujejo nekaj knjigovodskih veščin, da uspejo na tem področju. Kot morda že veste, uspešna podjetja/posamezniki vedo, koliko zaslužijo in izgubijo. Uporabite enako miselnost, ko igrate igralniške igre v živo. Navsezadnje za igre na srečo uporabljate pravi denar in poznavanje zneska, ki ste ga v določenem obdobju dobili ali izgubili, je bistveno. 

Najlažji način za beleženje dobitkov in izgub v igralnici v živo je, da si zabeležite svoje pologe in dvige. Igralci lahko to naredijo ročno s peresom in papirjem ali digitalno v preglednici Microsoft Excel (ali podobnem programu). Na primer, lahko imate vrstice in stolpce za datum, pologe, dvige in tekoče vsote. Ta osnovna praksa vodenja evidenc vam lahko pove, ali ste na pravi poti ali bi si morali vzeti odmor. 

Razlog št. 3: Spoznajte svoje močne in šibke točke

Igranje igralniških iger v živo za zabavo je najboljša strategija, ki jo lahko dobite. Toda ali lahko imenujete igralca v igralnici, ki ne bi želel povrniti nekaj svojih izgubljenih zneskov v igralnici? Verjetno nobenega! Če ne boste spremljali rezultatov iger, boste v spletni igralnici opravljali dobrodelne namene. Ideja je poznati svoje prednosti in slabosti ter jih ustrezno izboljšati. To je kritična praksa iger na srečo, še posebej, če ste še začetnik v igralniških igrah.

Na primer, lahko ugotovite, da podvojite z vrednostjo roke 11 in ONE Blackjack 2 Indigo proizvajalca Pragmatic Play je delovna poteza. Nato boste nadaljevali s krepitvijo te poteze s podvajanjem v drugih primerih, na primer, ko kažete mehko 16/17 ali težko 9/10. Nasprotno pa sledite rezultatom, da spoznate svoje slabosti in se izognete tem napakam v najboljša spletna mesta za igralnice v živo v letu 2023. Ne pozabite, da lahko odpravljanje napak pri igrah na srečo vzame več časa kot gradnja na pozitivnih straneh. 

Razlog št. 4: Izberite delujoč stavni sistem

Dandanes obstaja veliko stavnih sistemov. Stavite lahko z uporabo Martingale, Paroli, Fibonacci, James Bond in drugih. Glavni cilj uporabe teh sistemov je zmanjšanje izgub in bolj organizirano upravljanje bankrolla. Primer je sistem Martingale, ki zahteva, da igralci v igralnicah v živo podvojijo svoje vložke, potem ko zabeležijo izgubo. Konec koncev bo ena sama zmaga povrnila izgube in nekaj dodala vašemu bankrollu. 

Toda vsi stavni sistemi nimajo enakih rezultatov. Da bi bili varni, vam lahko eksperimentiranje s številnimi tehnikami in sledenje rezultatom pomaga ugotoviti, katera deluje najbolje. Na primer, morda ugotovite, da sistem Martingale precej hitro prereže vaš bankroll. V tem primeru vam lahko rezultati svetujejo, da preklopite na nekaj bolj konzervativnega, kot sta Paroli in Fibonacci. Vendar ne pozabite, da noben sistem ne more zmanjšati prednosti igralniške igre v živo. 

Bi morali spremljati rezultate iger?

Do te točke se morda sprašujete, ali je vredno spremljati rezultate igralniških iger v živo. Odgovor je da/ne! Pozitivno pa bo sledenje rezultatom pripomoglo k temu, da se vaše igralniške seje počutijo bolj organizirane in da boste vedeli, katere stave delujejo, in tiste, ki niso prijazne. Upoštevajte, da imajo različne stave različno prednost, kar pomeni, da se lahko nekatere izplačajo pogosteje kot druge. To je glavni razlog, zakaj Evolution vključuje sledilnike rezultatov v večini svojih igralniških iger v živo. 

Toda na drugi strani je sledenje rezultatom preprosto hazarderjeva zmota. Predpostavimo, da spremljate rezultate igre rulete v živo. Dejstvo je, da ima vsaka številka in barva enako možnost, da se pojavi, ko se žogica ustavi. Še huje je z igrami v živo, ki uporabljajo RNG (generatorje naključnih števil) za ustvarjanje nepričakovanih rezultatov. Torej, ne spremljajte rezultatov iger, ker želite plačati račune za konec tedna.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice