Novice

August 17, 2023

SA Gaming napoveduje novo različico igre Andar Bahar z načinom brez provizije

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Andar Bahar je danes ena najbolj igranih igralniških iger s kartami v živo. Igro je preprosto razumeti, saj morate le podpreti stran Andar ali Bahar, da dobite stavo. Tako kot Live Baccarat imajo glavne kombinacije 50 % možnosti za zmago. Zato nekatere igralnice vzamejo provizijo od zmagovalnih rok, da bi hiši dale prednost.

SA Gaming napoveduje novo različico igre Andar Bahar z načinom brez provizije

Torej, če se niste pripravljeni ločiti niti od enega odstotka svojih zmag, SA Gaming, vodilni azijski ponudnik iger v živo, ima nekaj za vas. Pred kratkim je podjetje objavilo povsem novo Igra Andar Bahar z načinom brez provizije. Ta klasična igra s kartami z zanimivimi nadgradnjami obljublja, da bo prinesla val navdušenja med igralce na najboljša spletna mesta za igralnice v živo.

NC Baccarat ohranja klasično značilnost originalne hindijske igre. The trgovci v živo uporabite znane komplete 52 kart, igra pa se začne tako, da krupje razreže karte in jih pokaže igralcem. Igralci lahko nato stavijo na stran, za katero menijo, da bo pristala naslednja karta podobnega ranga. Skratka, igralniška igra v živo je razdeljen na levo in desno stran.

SA Gaming je potrdil, da imata stavi Andar in Bahar enaka denarna izplačila (1:1). To pomeni, da boste, če stavite 10 $ na zmago Baharja, prejeli skupno izplačilo 20 $. Igra ima tudi nadgrajen uporabniški vmesnik s preklopnim gumbom, ki igralcem omogoča nemoteno preklapljanje med načini stav.

Drugi pomembni dodatki k tej igri so tri nove stranske stave. Spodaj je pregled:

  • Prvi Andar: Ta stranska stava izplača 15,5-kratni vložek, če je prva razdeljena karta na strani Andarja podobna igralni karti.
  • First Bahar: Ta stranska stava je nasprotje First Bahar, čeprav s podobnim izplačilom.
  • Prve 3: Izplača se največ 120-krat, ko je vzorec Flush, Straight ali Straight Flush oblikovan z "Game Card" s prvo karto na Andarju ali Baharju.

SA Gaming je komentiral:

"Tako Andar Bahar kot NC Andar Bahar sta povečala število stranskih stav na skupno število razdeljenih kart, z 8 možnosti stranskih stav na 10, in zdaj omogočata največje izplačilo 800x!"

Podjetje pred kratkim uvaja nove igralniške igre v živo, saj želi utrditi svoje prvo mesto v industriji. Julija 2023 je razvijalec napovedal Teen Patti 20-20, še eno klasično igro s kartami iz Indija. SA Gaming je izdal tudi a nova miza Blackjack v živo s sedmimi sedeži.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice