Novice

July 6, 2023

Igranje pokra s tremi kartami v živo podjetja Evolution Gaming

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ko govorimo o igranju pokra, bi si večina igralcev zlahka zamislila scenarij, kjer primerja kombinacijo 5 kart z delivčevo kombinacijo. Ne morete jim zameriti, saj so igre, kot sta Texas Hold'em in Caribbean Stud, med najbolj priljubljenimi različicami.

Igranje pokra s tremi kartami v živo podjetja Evolution Gaming

Toda spletne igre na srečo so odprle svet, poln novih možnosti. Evolution Gaming in Scientific Games sta se združila, da bi izdala edinstveno različico video pokra Live Three Card. 

Kaj je poker s tremi kartami v živo podjetja Evolution?

Poker s tremi kartami je med najbolj priljubljenimi različicami pokra v kopenskih igralnicah v Združenem kraljestvu in Združenih državah Amerike. Ta igra uporablja tri karte namesto standardnih petih v večini iger pokra. Skratka, delivec in igralec dobita tri karte, stran z najvišjo uvrstitvijo pa zmaga krog. 

Zdaj lahko uživate v tej razburljivi poker izkušnji na najbolje regulirana spletna mesta igralnic v živo, zahvaljujoč inovativnosti Evolution Gaming

Če ste igrali kopensko različico te igre, ne pričakujte, da boste v spletni različici dobili priljubljeno glavno stransko stavo. Ta stava se običajno izplača, če imajo vaše karte enake barve. Toda na srečo različica v živo vsebuje bonus 6 kart in stranske stave za pare.

Igranje pokra s tremi kartami v živo in stranske stave

Cilj tega spletna igralniška igra v živo je ustvariti kombinacijo s tremi kartami, ki premaga delivčevo. Kot večina drugih variant pokra, Live Three Card Poker uporablja 52 igralnih kart, ki se premešajo po vsakem krogu.

Spodaj so vrednosti kombinacij v tej igri pokra:

  • Visoka karta
  • Par
  • Trije enaki
  • Naravnost
  • Izperite
  • Ravno izpiranje
  • Royal flush

Bistvenega pomena je, da se naučite, kako deluje razvrščanje kombinacij, čeprav to ne bi smelo biti problem, če ste igrali katero koli različico Igra pokra s 5 kartami. Na primer, royal flush je sestavljen iz asa, kralja in dame.

Kar zadeva izplačilo, igralci prejmejo enako denarno plačilo (1:1), če premagajo delivčevo kvalificirano kombinacijo. Če pa roka trgovci v živo je bolje, izgubiš krog. In še nekaj, igralci prejmejo povračilo, če sta obe roki enaki.

Izplačilo se poveča do 1.000x, odvisno od stranske stave, ki jo izberete. Na primer, stranska stava Pair Plus se lahko izplača 100:1, če igralci ustvarijo royal flush iste barve. Ista kombinacija ima tudi izplačilo 1000:1 pri stranski stavi 6 Card Bonus. Vendar bodite previdni, ker teoretični RTP za to stavo je 91,44%.

To je ena najbolj vznemirljivih alternativ tradicionalnim različicam pokra s 5 kartami v živo. Pomembno pa si je zapomniti, da je RTP relativno nizek za igro pokra, in sicer 96,63 %. Zato bodite previdni s svojim bankrollom.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice