Razlike med ruleto v živo in spletno ruleto

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker
LocaliserLuka NovakLocaliser

Ruleta je ena najbolj priljubljenih iger, ki se igra v velikem obsegu. Zato obstaja nekaj različnih vrst rulete. Med njimi lahko najdete ruleto z delilcem v živo in spletno ruleto. Morda vam ni jasno, kakšne so razlike med njima in katerega izbrati.

Če se težko odločite, potem ne skrbite! V tem priročniku vam bomo povedali razlike med ruleto v živo in spletno ruleto. Nadaljujte z branjem do konca, če želite izvedeti več.

Razlike med ruleto v živo in spletno ruleto

Spletna ruleta

Deluje na enak način kot ruleta v fizični igralnici. Denar stavite na področje kolesa rulete, kamor mislite, da bo padla majhna bela kroglica. Številka, na kateri bo pristal, in ali bo pristal na črnem ali rdečem je le nekaj stvari, na katere lahko stavite.

obstajajo različne vrste spletnih rulet, vključno z evropsko, ameriško in francosko ruleto, ki imajo majhne razlike v postavitvi koles in pravilih.

Evropska ruleta

To je najpogostejša različica spletne rulete in ima kolo s 37 oštevilčenimi žepi od 0 do 36. Prednost hiše pri evropski ruleti je nižja v primerjavi z drugimi različicami, zaradi česar je ugodnejša za igralce.

Ameriška ruleta

Ta različica spletne rulete ima kolo z 38 oštevilčenimi žepi, vključno z dodatnim žepom 00 poleg žepov od 0 do 36. Ta dodatni žep poveča prednost hiše, zaradi česar je ameriška ruleta manj ugodna za igralce v primerjavi z evropsko različico.

Ruleta v živo

A igra rulete v živo se ne razlikuje zelo od spletne rulete, vendar ima nekaj neverjetnih funkcij, kot je delilec v živo. Ta igra v najboljše spletne igralnice v živo ponuja enako izkušnjo kot kopenske igralnice, vendar iz vašega območja udobja, kar je natanko tisto, kar išče večina hazarderjev. Sledi nekaj najpogostejših vrst.

Evropska ruleta v živo

Glavna igra rulete v živo je nedvomno Evropska ruleta v živo. Igralcem ponuja najbolj standardne in VIP mize iz enega vira, zaradi česar je najboljša izkušnja rulete v živo na svetu na različnih napravah.

Z interakcijo v živo, uporabniku prijaznim dizajnom in bogatimi funkcijami, kot so samodejno predvajanje, klepet in obsežni statistični podatki, na podlagi katerih lahko igralci sklepajo stave, je izkušnja spletnega igranja v živo čim bolj pristna. Najboljših 15 stav vsakega igralca je shranjenih v njegovem osebnem meniju, kar pospeši stave za vse in poenostavi zapletene stave za bolj izkušene igralce.

Svetlobna ruleta

Največja miza za ruleto v živo na svetu, tako osebno kot na spletu, je zdaj na voljo Evolutionova svetlobna ruleta, kreativna in revolucionarna nagrajena igra rulete. Ima osupljivo črno-zlato atmosfero art deco ter precej živahen in lahko razumljiv uporabniški vmesnik, poleg tega pa vsakemu igralnemu krogu doda visoko plačane RNG srečne številke.

Pri stavah Straight Up ponuja Lightning Roulette igralcem možnost osvojitve nagrad, ki se znatno pomnožijo. V vsakem igralnem krogu strela zadene med eno in pet srečnih številk, ki prejmejo podvojena izplačila v razponu od 50x do 500x.

Glavne razlike med spletno ruleto in ruleto v živo

  • Realno proti virtualnemu okolju: Ruleta z delivcem v živo se še vedno igra na spletu, vendar vključuje delivca v živo, ki vrti kolo v igralniškem studiu v realnem času, medtem ko je spletna ruleta povsem virtualna različica, ki se igra na računalniku ali mobilni napravi z generatorjem naključnih števil, ki določa izid .
  • Pristnost: Igra ruleta v živo ponuja bolj pristno igralniško izkušnjo v primerjavi s spletno igro rulete, saj lahko igralci vidijo delivca v živo, kako vrti kolo, in slišijo naravne zvočne učinke, kot je žogica, ki se odbija in pristane v žepih.
  • Druženje: Ruleta v živo omogoča socialno interakcijo, saj lahko igralci med igro klepetajo z delivcem v živo in včasih celo z drugimi igralci. To daje igranju družabno komponento, ki jo naredi bolj zabavno za igralce, ki imajo radi bolj participativno izkušnjo.
  • Tempo igre: Ruleta v živo ima običajno počasnejši tempo v primerjavi s spletno ruleto, saj sledi ritmu delivca v živo, ki vrti kolo. Možno je, da bodo morali igralci počakati, dokler drugi igralci ne oddajo svojih stav in delivec ne pokliče zmagovalne številke. Nasprotno pa je lahko spletna ruleta hitrejša, saj se stave oddajo elektronsko, izid pa takoj določi RNG.
  • Stavne omejitve: Ker so vključeni delivci v živo in igralniški studii, so operativni stroški višji, zato so lahko najnižje in najvišje meje stav višje pri ruleti v živo v primerjavi s spletno ruleto.
  • Razpoložljivost: Spletna ruleta je na voljo 24/7 v večini spletnih igralnic, medtem ko ima lahko ruleta z delivci v živo omejen delovni čas, odvisno od igralnice in lokacije studia z delivci v živo. Ruleta v živo ima lahko tudi omejeno število prostih mest za mizo, kar lahko vpliva na razpoložljivost igralcev v času največje obremenitve.
  • Udobje: Spletna ruleta ponuja udobje igranja kjerkoli in kadarkoli, na računalniku ali mobilni napravi z dostopom do interneta. Igre rulete v živo ponujajo tudi udobje, vendar bodo igralci morda morali zagotoviti stabilno internetno povezavo za nemoteno pretakanje videa, igranje pa bo morda omejeno na namizno ali mobilno napravo.

Zaključek

Medtem ko sta ruleta z delivcem v živo in spletna ruleta obe obliki priljubljene igralniške igre, se razlikujejo po okolju, avtentičnosti, socialni interakciji, tempu igre, stavnih omejitvah, razpoložljivosti in priročnosti. Igralci imajo lahko različne nastavitve glede na svoje osebne želje glede bolj realistične igralniške izkušnje, socialne interakcije ali udobja igranja od koder koli. Obe možnosti imata svoje prednosti in lahko igralcem zagotovita prijetno igranje rulete.

Ali je spletna ruleta enaka ruleti v živo?

Ne, način igranja se med tema dvema različicama bistveno razlikuje. Spletne igre rulete vodi generator naključnih števil (RNG), ruleto v živo pa vodijo pravi delivci. Več o prednostih igranja rulete v živo ali spletne rulete lahko izveste tukaj na CasinoRank.

Kakšna je razlika med spletnimi igralnicami in igralnicami v živo?

Spletne igralnice ponujajo igre, ki igralcem omogočajo, da uživajo sami. To pomeni, da bo vsak udeleženec v središču iger. Po drugi strani pa igralniške igre v živo zagotavljajo izkušnjo za več igralcev. To je zato, da lahko posamezna igra sprejme več udeležencev hkrati.

Ali bo ruleta z delivcem v živo nadomestila standardno možnost spletne igre?

Spletna ruleta in ruleta z delilcem v živo nudita dve različni igralni izkušnji. Vendar ruleta z delilcem v živo verjetno ne bo nadomestila bolj priljubljene spletne igre. Kljub temu vedno obstaja možnost.

Prednosti in slabosti spletne rulete v živo

Prednosti in slabosti spletne rulete v živo

Igralnice v živo postajajo vse bolj priljubljene zaradi funkcije delivca v živo. S to funkcijo lahko igrate svoje najljubše igre, kot je ruleta v živo, z novo izkušnjo. Če ne veste ničesar o ruleti v živo, si oglejte naš popoln vodnik o mizah za ruleto v živo.

Spletni nasveti in triki za ruleto v živo

Spletni nasveti in triki za ruleto v živo

Številni novi igralci se pridružujejo spletnim igralnicam v živo, da bi igrali spletno ruleto v živo. Ne poznajo pa nekaterih donosnih nasvetov. Zmaga na ruleti v živo ni tako zapletena, saj ta igra večinoma temelji na sreči. Zato smo pripravili ta vodnik z nasveti in triki za ruleto v živo.

Spletni sistemi rulete v živo

Spletni sistemi rulete v živo

Ruleta v živo je morda najbolj znana igra v igralnici v živo, saj zagotavlja drugačno raven vznemirjenja. To je zato, ker igra ponuja tisto, kar imajo igralci radi, to je zabavo. Danes je ruleta v živo v razcvetu zaradi izjemno zabavne funkcije delivca v živo in zaradi vse večje priljubljenosti spletnih igralnic v živo.

Vodnik po spletni mizi za ruleto v živo

Vodnik po spletni mizi za ruleto v živo

Obstaja veliko različic rulete, toda dandanes je neka različica, znana kot Live Roulette, v razcvetu priljubljenosti. Če ne poznate mize za ruleto v živo in kako jo igrati, vam o tem ni več treba skrbeti.