Vodnik po spletni mizi za ruleto v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker

Obstaja veliko različic rulete, toda dandanes je neka različica, znana kot Live Roulette, v razcvetu priljubljenosti. Če ne poznate mize za ruleto v živo in kako jo igrati, vam o tem ni več treba skrbeti.

V tem priročniku vam bomo povedali vse, kar morate vedeti o spletnih ruletnih mizah v živo, vključno s tem, kako igrati to igralniško igro in veliko drugih stvari. Zato berite do konca, če želite izvedeti več.

Vodnik po spletni mizi za ruleto v živo

Miza za ruleto v živo

Sprva so edini načini igranja čudovita igra rulete šli v pravo igralnico ali igrali za virtualno ruleto v spletni igralnici. Te možnosti so še vedno na voljo, vendar je za zdaj na voljo tudi možnost igranja miz rulete v živo na spletu.

Sodobne spletne igralnice v živo vam nudimo možnost igranja rulete v živo s kamero, da simulirate dejansko kopensko izkušnjo rulete.

Zdaj lahko sklepate stave na ruletnih mizah v živo, ki imajo resničnega krupjeja, ki gosti igro, in ruletno kolo v živo, vse to pa se zaradi stalnega razvoja interneta prenaša na vašo mobilno ali namizno napravo s tehnologijo kamere Ultra-HD.

Postavitev

Ruleta v živo ne bi smela biti pretežka za razumevanje, če ste navajeni na dejansko mizo rulete. Pri igranju na zaslonu ima miza za ruleto dve ločeni stavni območji. Notranje stave potekajo na dolgi stavni mizi, zunanje stave pa na široki, pravokotni stavni mizi. Kolo in krupje se nahajata na vrhu mize.

Krupje zavrti kolo, spusti žogico in razglasi zmagovalno stavo. Delivec bo v večini oblik igralnice v živo pogosto igral za pravo mizo. Čeprav sta resnično tam samo delivec in kolo, boste morda ugotovili, da nekateri lobiji rulete v živo uporabljajo računalniško ustvarjeno stavno mizo.

Kako staviti na ruleti v živo

Stavo na mizo rulete v živo je preprosto: preprosto izberite želeni znesek stave (če je višji od minimalne stave lobija), izberite stavo, ki jo želite skleniti, in kliknite nanjo. Delilec v živo bo naslednjič potrdil vašo stavo in odložil dejanske žetone na igralno mizo. Na srečo lahko pri igranju rulete v živo stavite toliko stav, kolikor želite.

Ko so vse stave sklenjene, bo krupje zavrtel kolo in objavil zmagovalno številko. Če vaša stava uspe, boste izplačani glede na kvote stave; če pa izgubite, bodo vaši žetoni odstranjeni in vaš bankroll bo izčrpan.

Notranje stave

Najpogostejša vrsta stav med izkušenimi igralci rulete je notranja stava. Notranje stave so tisto, kar igralci rulete uporabljajo za doseganje velikih dobitkov, tudi če so zunanje stave pogosto sestavni del njihovega celotnega stavnega načrta.

 • Ravna stava: Položite svoje žetone naravnost na eno številko za ravno stavo.
 • Razdeljena stava: Postavite svoje žetone na črto med "2 številkama", da sklenete deljeno stavo.
 • Ulična stava: Če želite skleniti stavo '3 številke', postavite enega ali več žetonov na črto ob robu plošče.
 • Kotna stava: Nastavite svoje žetone na "4 številke" + del.
 • Zgornja vrstica: Lahko stavite na '0', '1, 2, 3', kar je '4 številka'
 • Stava na koš: Igrate lahko '0', '00', '1, 2, 3' ali '5 številk'.
 • Dvojna ulica: Če želite staviti na '6 številk', položite svoje žetone na črto na robu stavnega polja.

Zunanje stave

Vse možnosti stav, ki se nahajajo zunaj ruletne mize, se imenujejo zunanje stave. Te vključujejo stave z izplačilom 1:1 rdeče-črno, liho-sodo in visoke-nizke-sode kvote, kot tudi stolpec s plačilom 2:1 in ducat stav. Na voljo je skupno 5 zunanjih stav. Ogromno večina sistemov rulete ali strategije temeljijo na uporabi zunanjih stav na enake kvote, vključno z dobro znanimi tehnikami Martingale, ki vključujejo sistem Reverse in Grand Martingale ter D'Alembertov in Fibonacci.

 • Rdeča/črna: S kvoto 1:1 stavite na to, ali bo žogica pristala na rdeči ali črni številki.
 • Sodo/liho: S kvoto 1:1 stavite na to, ali bo žogica pristala na lihem ali sodem žepu.
 • Visoka nizka: Zadnja stava ima kvoto 1:1 in stavite na to, ali bo žogica pristala na številki med 1 in 18 ali 19 in 36.
 • Na desetine: Možnosti so 2:1 in iz tabele izberete niz 12 številk.
 • Stolpec: S kvoto 2:1 je ta stava postavljena v enega od stolpcev notranjih stav in vključuje 12 številk.

Posebne stave

Če kroglica rulete pade na "0" ali "00," imajo nekatere mize za ruleto posebne omejitve, ki vam lahko preprečijo, da bi izgubili svoje "enake" stave. Te smernice veljajo samo za stave na sodo-liho, visoko-nizko ali rdeče-back.

 • La Partage: Pravilo "La Partage" lahko velja za mize za evropsko/francosko ruleto. Če položite zunanjo stavo na "enoten denar" in se pojavi ničla, dobite nazaj polovico svoje stave.
 • Predaja: Izraz "predaja" se na nekaterih mizah ameriške rulete uporablja za isto pravilo kot "La Partage"
 • En zapor: V primerjavi z "La Partage" je stava En Prison nekoliko bolj zanimiva. Pravila mize zamrznejo vse stave na enak denar za naslednji udarec, ko se pojavi ničla, kar vam omogoča novo priložnost za zmago.

Sosedove stave

V nasprotju z mizami evropske rulete, kjer vsak segment sosednjih števil vključuje angleški prevod, mize francoske rulete pogosto prikazujejo te stave z njihovimi izvirnimi francoskimi naslovi. Vse sosednje stave imajo 2,7 % prednost hiše, vendar imajo vse različne zmagovalne kvote.

Tiers du Cylindre Tretjina kolesa

 • Vaše možnosti za zmago pri tej stavi so 45,9 %.
 • Z enim žetonom na vsakem mora biti šest razdeljenih stav enake vrednosti: 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30 in 33/36.
 • Vse te številke so tesne sosede na kolesu rulete.
 • Kolo ima v razdelku naslednje številke: 27-13-36-11-30-8-23-10-5-24-16-33.

Orfelini

 • Vaše možnosti za zmago pri tej stavi so 24,3 %.
 • Potrebna je ena ravna stava in pet deljenih stav, vsaka z enim žetonom enake vrednosti.
 • Na številko 1 je ravna stava, ki ji sledijo deljene stave na 6, 9, 14, 17, 20 in 34.
 • Ta stava je sestavljena iz dveh različnih skupin sosednjih številk na dveh ločenih segmentih kolesa.
 • Te številke se imenujejo orfelini, ker jih ne vključujejo ne one ne nobena od drugih stav, navedenih tukaj.
 • V enem delu so številke 1-20-14-31-9, v drugem pa 17-34-6.

Voisins du Zero

 • S to stavo so vaše možnosti za zmago 32,4 %.
 • Potrebni sta dve kotni stavi in pet deljenih stav.
 • Potrebovali boste dva žetona na 0, 2 in 3.
 • Dva žetona na kotu 25 do 29.
 • En žeton za naslednje razdeljene stave je 4/7, 12/15, 18/21, 19/22 in 32/35.
 • Vsi vaši žetoni morajo biti enake vrednosti.
 • To območje kolesa rulete ima naslednje številke: 22-18-29-7-28-12-35-3-26-0-32-15-19-4-21-2-25.

Jeu Zéro

 • Ta stava zajema obseg številk, ki so blizu 0.
 • Stavili boste 1 žeton na direktno stavo 26 in 3 deljene stave 0-3, 12-15 in 32-35.
 • Da bi bila stava uravnotežena, mora imeti vsak žeton enako vrednost.
 • Na nemških različicah rulete lahko naletite na "zero spiel naca", ki zahteva dodaten žeton za ravno stavo na številko 19, zaradi česar je to stava s 5 žetoni.

Stavne omejitve

Najlažji način za začetek uporabe rulete ali igralniške rulete v živo je igranje iger z nizkimi vložki. To pomeni izogibanje VIP mizam, ki jih igralnice hranijo za velike igralce. Z lahkoto lahko odkrijete mize za ruleto v živo z minimalnimi stavami že od 0,10 $, nekatere igralnice pa sprejemajo tudi kriptovalute z izjemno nizkimi vložki, kot so BTC, BCH, ETH, DOGE, XRP in USDT.

Zaključek

Live Roulette iz dneva v dan postaja znana, zato se začetniki hitro pridružujejo. Za te igralce smo pripravili ta vodnik, da bodo bolje razumeli ruletne mize v živo in druge osnovne povezane informacije.

Ko preberete članek, lahko začnete svojo pot tako, da se prijavite v igralnico. Če ne veste veliko o spletnih igralnicah v živo, izkoristite priložnost in s seznama CasinoRank izberite zaupanja vredno igralnico.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali je ruleta v živo resnična?

Da, ruleta v živo je res prava. Igrate z delivcem v realnem času prek spletne kamere.

Ali so mize za ruleto v živo popravljene?

Ne, ruleta v živo ni prirejena na spletu, saj igralnici tega ni treba storiti, da bi zaslužila denar, tako kot ni prirejena osebno.

Katera je najvarnejša stava pri ruleti?

V primerjavi z drugimi progresivnimi sistemi rulete, kot je Martingale, je Fibonaccijeva strategija ena najvarnejših stav.

Kakšne so možnosti za ruleto v živo?

Kvote se lahko razlikujejo od različice do različice. Na primer, v evropski ruleti je 32,43 % oziroma 31,58 % dobitka stave na ducat, z izplačilom 2/1.

Kako igrati spletne turnirje rulete v živo

Kako igrati spletne turnirje rulete v živo

Ruleta je klasična igralniška igra, v kateri uživajo igralci po vsem svetu. Ta namizna igra ponuja igralcem edinstven način, da preizkusijo svoje spretnosti in srečo tako, da zgolj predvidijo, kje bo žogica pristala, ko se kolo ustavi. Vendar se je spletna različica igre razvila tako, da vključuje turnirska tekmovanja. Ti turnirji dodajo razburjenje klasični igri, saj se igralci potegujejo za velike nagrade. Torej, ta vodnik obravnava, kaj je spletni turnir v ruleti in prednosti igranja na njem. Ponuja tudi nasvete in vire za zmago na takih dogodkih. 

Kako izbrati igralcu prijazno mizo za ruleto v živo

Kako izbrati igralcu prijazno mizo za ruleto v živo

Ruleta v živo ni katera koli igralniška igra v živo. Čeprav je preprosta za igranje in temelji na sreči, ima ta igra več različic, ki lahko izboljšajo ali uničijo vašo igralno sejo. Poleg pogleda na vrsto kolesa bi morali igralci za uspeh upoštevati tudi kritične dejavnike, kot so omejitve miz, hitrost in drugo. 

Kako pogosteje zmagati na ruleti v igralnici v živo

Kako pogosteje zmagati na ruleti v igralnici v živo

Igranje rulete v igralnici v živo je enako igranju v kateri koli drugi vrsti igralnice. Edina razlika bo različica prodajalca v živo (če je na voljo). Torej, kot vemo, je ruleta ena najbolj igranih iger v zgodovini iger na srečo in jo obožujejo mnogi. 

Katera je najboljša igralnica rulete v živo za vas

Katera je najboljša igralnica rulete v živo za vas

Mnogi ljudje radi igrajo v igralnicah rulete v živo, čeprav je na voljo več drugih žanrov spletnih iger, ki jih radi igrajo. V tem priročniku bomo orisali, kako izbrati najboljšo igralnico rulete v živo. Ljudje pogosto dajejo prednost udobju pred vsemi drugimi dejavniki, vendar igralnice v živo ponujajo ne le največ udobja, ampak tudi številne druge prednosti.

Najboljša ruleta v živo z nizkimi vložki

Najboljša ruleta v živo z nizkimi vložki

Igranje rulete v živo pri najboljše igralnice v živo je zabavna in enostavna, če ne boste nujno zlomili banke. Kot veste, je ruleta igra, ki temelji na sreči. Kot tak, tudi najboljši stavni sistem ne bo rešil vaše kože pred robom hiše. 

Najslabše strategije iger na srečo z ruleto v živo

Najslabše strategije iger na srečo z ruleto v živo

Ruleta je klasika, ki je našla svoje živahno digitalno življenje v spletnih igralnicah v živo. Čeprav gre za igro, ki v veliki meri temelji na naključju, mnogi igralci poskušajo kolo prelisičiti z različnimi strategijami. Vendar niso vse strategije ustvarjene enake. Nekateri so naravnost tvegani, saj vodijo navdušene igralce na pot potencialnih izgub. Ta članek osvetljuje nekatere najslabše strategije iger na srečo rulete, ki so se pojavile po svetu igralnic v živo. Razumevanje, zakaj te strategije ne delujejo, je ključnega pomena, ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali šele prvič zavrtite kolo v živo spletno ruleto.

Prednosti in slabosti spletne rulete v živo

Prednosti in slabosti spletne rulete v živo

Igralnice v živo postajajo vse bolj priljubljene zaradi funkcije delivca v živo. S to funkcijo lahko igrate svoje najljubše igre, kot je ruleta v živo, z novo izkušnjo. Če ne veste ničesar o ruleti v živo, si oglejte naš popoln vodnik o mizah za ruleto v živo.

Razlike med ruleto v živo in spletno ruleto

Razlike med ruleto v živo in spletno ruleto

Ruleta je ena najbolj priljubljenih iger, ki se igra v velikem obsegu. Zato obstaja nekaj različnih vrst rulete. Med njimi lahko najdete ruleto z delilcem v živo in spletno ruleto. Morda vam ni jasno, kakšne so razlike med njima in katerega izbrati. 

Spletni nasveti in triki za ruleto v živo

Spletni nasveti in triki za ruleto v živo

Številni novi igralci se pridružujejo spletnim igralnicam v živo, da bi igrali spletno ruleto v živo. Ne poznajo pa nekaterih donosnih nasvetov. Zmaga na ruleti v živo ni tako zapletena, saj ta igra večinoma temelji na sreči. Zato smo pripravili ta vodnik z nasveti in triki za ruleto v živo.

Spletni sistemi rulete v živo

Spletni sistemi rulete v živo

Ruleta v živo je morda najbolj znana igra v igralnici v živo, saj zagotavlja drugačno raven vznemirjenja. To je zato, ker igra ponuja tisto, kar imajo igralci radi, to je zabavo. Danes je ruleta v živo v razcvetu zaradi izjemno zabavne funkcije delivca v živo in zaradi vse večje priljubljenosti spletnih igralnic v živo.