Cagayan Economic Zone Authority

Cagayan Economic Zone Authority (CEZA) je organizacija, ki je zadolžena za urejanje in licenciranje iger na srečo v regiji Cagayan. Telo cilja predvsem operaterji spletnih iger na srečo v Aziji. Prepoveduje Filipince igre na srečo na spletnih mestih gostijo lokalno v regiji Cagayan. Telo opravlja svoje delo prek tako imenovane First Cagayan, organizacije, ki je zaslužna za rast azijske pokrajine spletnih iger.

Cagayan Economic Zone Authority
Vrste licenc, ki jih izda CEZA
Vrste licenc, ki jih izda CEZA

Vrste licenc, ki jih izda CEZA

CEZA je zadolžena za licenciranje različnih vrst spletnih iger na srečo poleg iger v igralnicah. Sem spadajo športi, poker, bingo, loterija in igre na srečo s praskalnimi karticami. CEZA izdaja tri vrste licenc, in sicer:

  • Licenca za spletno igralnico: To je izključno namenjeno operaterjem spletnih igralnic.
  • Licenca za stavnico: To je namenjeno samo stavnicam.
  • Polna licenca: To je namenjeno operaterjem, ki ponujajo vse vrste spletnih iger na srečo, vključno z igralnicami, keno, loterijami, športom, sobami za poker itd.

Varnost

CEZA je eden izmed najbolj priljubljenih organov za izdajo licenc na azijskem trgu in ima veliko za ponuditi glede varnosti igralcev. Organ ima vzpostavljena stroga pravila o licenciranju, ki jih morajo spletne igralnice izpolnjevati, ko zaprosijo za licenco. Poleg tega organ redno revidira igralnice in vsak, za katerega se ugotovi, da je kršil pravila igre, tvega izgubo licence.

Vrste licenc, ki jih izda CEZA