Costa Rica Gambling License

Kostarika je ena tistih držav, ki še niso vzpostavile regulativnega organa za igre na srečo. V prvi vrsti država ni sprejela nobene zakonodaje, ki bi urejala igre na srečo v svoji jurisdikciji. Kot taka ni razlogov, na podlagi katerih a organ za izdajo dovoljenj za igralnice se lahko ustanovi, čeprav to nikakor ne pomeni, da je vlada Kostarike popolnoma zaprla vrata za oblikovanje takega organa. Kdo ve, ali bo država v bližnji prihodnosti razmislila o sprejetju zakonov o ureditvi iger na srečo?

Ali obstajajo igralnice v živo v Kostariki?
Ali obstajajo igralnice v živo v Kostariki?

Ali obstajajo igralnice v živo v Kostariki?

Kostarika se ponaša s stotinami registriranih igralnica v živodeluje kljub pomanjkanju nadzornega organa za igre na srečo. Vse, kar potrebujejo operaterji, je pooblastilo in statutarni dokumenti za ustanovitev podjetja. Ker ni treba pridobiti dovoljenj za igre na srečo, je država privlačen trg za operaterje igralnic. Kljub temu so državljani države dolžni poiskati ugledne igralnice, kjer lahko uživajo v varnih igrah na srečo.

Licenca za obdelavo podatkov

Medtem ko upravljavcem igralnic v Kostariki ni treba pridobiti nobene licence, morajo imeti licenco za obdelavo podatkov. Vlagatelj mora imeti fizično lokacijo v državi, da se kvalificira za to licenco.

Ali obstajajo igralnice v živo v Kostariki?