Hitra rast iger trgovcev v živo

Novice

2020-12-24

Zaradi današnjega napredka tehnologije, ki je bil vsekakor potreben, spletne igralnice so bili ustvarjeni, da bi ljudje uživali v možnosti igranja svojega najljubšega v živo igralniške igre ne da bi zapustili svoj dom. V teh igralnicah je na voljo več iger, ki jih lahko igrate, tudi prek pametnega telefona.

Hitra rast iger trgovcev v živo

V živo igre trgovcev v teh spletnih igralnicah so enake kot v fizičnih. Vendar pa jih je mogoče igrati kjerkoli in kadar koli, kar je velika prednost. Torej, če se želite dobro zabavati in poskusiti nekaj novega, vam priporočamo, da preizkusite te igre v živo. Poleg tega boste imeli pravega človeka, ki je trgovec, s katerim lahko komunicirate v realnem času. Te igre uporabljajo običajno opremo tako kot karte (za blackjack in tudi za baccarat) in ruleta krogle in kolesa. Seveda ni čipov.

Igre za pretakanje videoposnetkov so naslednja generacija

Igre trgovcev v živo dejansko delujejo na enak način kot pretakanje videoposnetkov, kar je nekaj, v čemer uživajo številni igralci. Možno je komunicirati z delivcem, kot običajno v fizični igralnici. To je zato, ker dejansko obstaja resnična oseba, ki deli karte in ne računalnik. Na voljo je klepet v živo, nad čimer so številni igralci navdušeni, ko začnejo igrati igralnice v živo. Ta klepet je namenjen na primer vprašanju o igri, trgovec pa bo nanje odgovoril v najkrajšem možnem času.

Igro pretaka več kot ena kamera. Na primer, ruleta ima različne kamere za pogled na kolo, mizo in celoten zaslon, ki vključuje trgovca. Potem je tu še nadzorna enota igre, ki je odgovorna za kodiranje predvajanega videa.

Največje spletne igre za trgovce v živo

Ko ste registrirani v spletni igralnici, boste našli več iger v živo. Obstaja veliko blagovnih znamk, ki se posvečajo samo razvoju tovrstnih iger, zato je normalno, da pri njih najdete samo te igre. Verjetno boste našli:

V živo blackjack

Ta igra uporablja osem kompletov s 52 kartami v čevlju. To igro lahko igrate prek računalnika ali celo prek mobilne naprave. Cilj te igre je doseči višji rezultat kot delilec, vendar ne da bi presegli 21 točk. Ta igra ima neverjetne kvote. To pomeni, da je rob hiše zelo majhen.

V živo poker

V pokru je več igralcev in vsi igrajo drug proti drugemu. Vendar pa je z obstojem pokra z živimi delivci zdaj mogoče igrati proti hiši. Obstaja veliko različic pokra, vendar so nekatere bolj priznane kot druge:

 • V živo Drži jih

 • V živo Caribbean Stud Poker

 • V živo Tri karte Poker Vsak od njih ima svoja pravila in če ga želite igrati, se morate o tem naučiti.

  V živo ruleta

  Ruleta v živo je enaka "običajni" ruleti, ki bi jo igrali v fizičnih igralnicah. Ko pa igrate v živo, bo delilec zavrtel kolo in spustil žogo, vse v živo, tako da lahko vidite. Obstajajo različice te igre:

 • Evropska ruleta – Kvote so pri tej različici boljše pri 2,7%. Ko gre za Američane, jih je 5,26 %.

 • Ameriška ruleta – To je druga najprimernejša vrsta variante, za evropskim tipom. Razlika je v tem, da ima Američan namesto 37 38 številk.

 • Francoska ruleta – francoska in evropska ruleta sta si zelo podobni. Vendar pa se razlikujejo, ko gre za uporabo En Prison Rule in La Partage Rule. Zaradi tega se prednost hiše zmanjša z 2,7 % na 1,35 %.

  Kako igrati igre trgovcev v živo na spletu

  Igranje iger trgovcev v živo je zelo preprosto. Poiskati boste morali spletno igralnico, ki jih ima in več kot je, tem bolje. Ko najdete najboljšega zase, je čas, da ustvarite račun zase. Našli boste lahko veliko razpoložljivih iger in različic. Izberete lahko katero koli, ki vam je všeč.

Nekaj pomembnega je, da izberete mizo z vložkom, ki vam ustreza. Obstaja več miz z različnimi vložki in lahko izberete najboljšo za svojo denarnico. Potem je samo čas za igro.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice