Matematika v spletnem video pokru

Novice

2021-03-27

Eddy Cheung

Video igre pokra so osnovna sestavina v spletne igre na srečo prizor. Ta igra se močno sposoja iz tradicionalnega pokra s petimi kartami. Vendar namesto da bi posamezni igralci stavili drug proti drugemu, so roke nagrajene glede na njihov rang. V idealnem primeru video poker temelji na tem matematičnem principu; manjša kot je verjetnost, da pride do igre, višje je izplačilo.

Matematika v spletnem video pokru

Igra se začne tako, da igralci dajo svoje stave. Ko igralec zaključi s stavo, dobi pet kart. Igralec ima nato možnost, da zadrži ali zavrže vse karte ali obdrži nekatere karte. Če se odloči, da opusti nekaj kart, lahko nato ponovno izvleče nov komplet kart. Izplačila se izvedejo glede na kakovost igre in stave.

Pregled razvrstitev kartic

Tukaj je pregled iger pokra s petimi kartami, ki se začnejo z najvišjo uvrščeno (najmanjšo verjetnost) do najnižje uvrščene kombinacije (največja možnost):

  • Strastni flush je rezultat, ko so vse karte iste barve in sledijo številčnemu vrstnemu redu, kot je 2,3,4,5,6, asov
  • Štirika vrste je rezultat, ko ima igralec štiri poljubno število
  • Full house, tri karte ene vrste in dve druge vrste
  • Izplak je rezultat, ko so vse karte iste barve
  • Straight se pojavi, ko ima igralec karte po določenem številčnem vrstnem redu, ne glede na barvo
  • Trojka, kot pove že ime, nastane, ko ima igralec tri enake karte
  • Dva para sta rezultat, ko ima igralec dva niza parov
  • Par, roka z enim samim parom kart
  • Visoka karta, ko manjkajo vse karte, se za poravnavo žrebanja uporabi najvišje uvrščena karta.

Kako zmagati na video pokru

Medtem ko v spletnem pokru dobitki niso zagotovljeni, tako kot pri kateri koli drugi spletni igralniški igri, lahko igralci vedno najdejo načine, kako izboljšati svoje možnosti za zmago. Obstajajo različni načini za uporabo strategije video pokra. V idealnem primeru strategija pove, kako igralec igra z rokami, da izboljša svoje možnosti za zmago.

Prva strategija video pokra je izbrati pravo plačilno tabelo, kar vključuje nekaj matematike. Igralci, ki igrajo poker v živo na spletu, morajo biti pozorni na odstotek povračila, ki je ponujen igralcem. Vsaka različica video pokra ponuja več plačilnih miz. Odgovornost igralca je zagotoviti, da sprejme optimalne odločitve.

Med aktivnim igranjem je strateško v bistvu treba imeti seznam prednostnih potencialnih rok. Igralci bi morali biti pozorni na verjetnosti, povezane z različnimi rangi kart, kar zahteva nekaj matematike. Za igralce, ki iščejo velike zmage, bi lahko bile kombinacije kart, kot je flush, idealne.

Igranje video pokra na spletu je nedvomno privlačno na več načinov. Igralci vseh stopenj imajo resnične možnosti za dostojna izplačila na vsaki strani. Vse, kar je potrebno, je razumeti, kako lahko matematično izboljšajo svoje možnosti za zmago. Z združevanjem znanja o plačilnih tabelah in uporabo najboljših praks igranja vsake kombinacije lahko strategija znatno zmanjša prednost hiše na samo 1%.

Zadnje novice

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem
2022-11-22

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem

Novice