Novice

July 27, 2023

Pragmatic Play zagotavlja neskončno zabavo s svojo najnovejšo oddajo iger v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Industrija igralnic v živo je navdušena nad najnovejšo izdajo Pragmatic Play, vodilnega ponudnika vsebin. Podjetje je predstavilo še eno fascinantno igro v živo, Vegas Ball Bonanza, ki obljublja, da bo prinesla ogromno blišča in glamurja.

Pragmatic Play zagotavlja neskončno zabavo s svojo najnovejšo oddajo iger v živo

Pragmatic Play povabi igralce v razburljiv studio v tej igri, kjer se bodo srečali z najboljši trgovci v živo in voditelji. Udeleženci lahko izberejo vstopnice, od katerih vsaka vsebuje mrežo 3x3 z devetimi številkami, ki jih morajo ujemati z naključno izžrebanimi kroglicami iz vrtljive naprave. Sliši se bolj kot bingo, kajne?

V enem krogu lahko igralci pomerijo številke na največ štirih izplačilnih linijah. Izplačilne linije so lahko navpične ali vodoravne, pri čemer igralci prejmejo 250-kratno izplačilo, če se vzorec polne hiše pojavi na kartici 3x3.

V Vegas Ball Bonanza, hazarderji na najboljša spletna mesta za igralnice v živo lahko med vsakim krogom povečajo svoje dobitke z množitelji bonusov. Igra lahko te množitelje dodeli srečnim številkam na listkih.

Pragmatic Play je dodal tudi dve dodatni žogi, da doda razburjenje naslov oddaje v živo. S pristankom Star Ball lahko hkrati odklenete vse dodatne množitelje, medtem ko lahko Wild Ball ustvari dodatne žoge. To lahko podaljša igro, hkrati pa daje igralcem dodatne priložnosti za zmago.

Vegas Ball Bonanza je vsekakor osvežujoč dodatek k hitro rastoči zbirki Pragmatic Play igralniške igre v živo. Igra se pridružuje drugim nedavnim izdajam razvijalca, vključno z:

Ko je igro komentirala Irina Cornides, COO podjetja Pragmatična igra, je dejal, da Vegas Ball Bonanza prikazuje predanost podjetja zagotavljanju izjemne igralniške zabave v živo. Uradnik je izjavil, da se igra ujema z načrtom Pragmatic Play za spremembo, modificiranje in izboljšanje igralnice v živo za zagotavljanje novih igralnih pristopov svojim partnerjem in igralcem iger.

Cornides je dodal:

"Vzeli smo znano mehaniko in jo preoblikovali, da bo ustrezala občinstvu v igralnicah v živo, pri čemer združujemo nizko vstopno oviro z bonus žogicami skupaj z vznemirljivimi množitelji, zapakiranimi v osupljivo okolje, ki je zasnovano tako, da pritegne in zadrži igralce. Kot vsi naslovi v igralnici v živo Pragmatic Play, tudi Vegas Ball Bonanza™ se oddaja iz najsodobnejšega studia v ultra visoki ločljivosti 4K, ki igralcem omogoča poglobljeno izkušnjo z zelo družabnim vzdušjem, ki osupljuje iz ene runde v drugo."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice