Novice

September 18, 2023

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

REEVO, vodilna platforma za združevanje vsebin iGaming, je napovedala popolnoma novo partnerstvo s TVBET, priljubljenim B2B ponudnikom iger na srečo v živo. S tem partnerstvom bo TVBET-ov obsežen izbor igralniških vsebin v živo dostopen operaterskim partnerjem REEVO prek izjemnih spletnih rešitev. Zavezništvo obljublja, da bo zagotovilo izboljšano igralno izkušnjo za igralce in višje stopnje zadrževanja igralcev za iGaming operaterje.

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Po dogovoru bo TVBET pretakal svoje igre delilcev v živo več operaterjem po vsem svetu. Ponudba vključuje igre, kot so:

Ko bodo igre integrirane v omrežje za zbiranje vsebin REEVO, bodo dostopne več upravljavci igralnic v živo, kar povečuje globalno privlačnost TVBET. Pred kratkim je TVBET zmagal Nagrada SBWA + Online Casino Provider 2023 na Sports Betting West Africa + Summit.

Na njihovi strani je REEVO uspešno integriral 70+ ponudniki programske opreme v svojo platformo za združevanje vsebin in tako ustvaril knjižnico z več kot 8000 igrami. Portfelj podjetja trenutno vključuje različne igralne možnosti, vključno z igralnimi avtomati, namiznimi igrami, crash igrami in imerzivnimi naslovi delivcev v živo.

te igralniške igre podpirajo brezplačne kroge in so od zanesljivih razvijalcev tretjih oseb. REEVO si je zadal ambiciozne cilje, da leta 2023 vključi več kot 60 dodatnih ponudnikov iger, s čimer bo še dodatno povečal in razširil svoj portfelj iger. To dokazujejo nedavni posli podjetja z vodilnimi ponudniki, kot je Evolution Gaming in Pragmatična igra.

Petra Maria Poola, vodja prodaje, REEVO, je komentirala:

"To sodelovanje se popolnoma ujema s poslanstvom REEVO, da našim operaterjem partnerjem in igralcem ponudi dinamično vsebino. TVBET se je uveljavil kot vodilni ponudnik z nagrajenimi rešitvami pri zagotavljanju privlačne vsebine za igralce. Njihov edinstven pristop k njihovi ponudbi igralnic v živo utira pot za inovacije v panogi. Veselimo se uspešnega skupnega partnerstva"

Peter Korpušenko, TVBET CEO, je dodal:

»Navdušeni smo, da smo vstopili v partnerstvo s platformo B2B REEVO! Zelo cenimo REEVO, njihov izdelek in odlično ekipo, in kar je najpomembnejše, veseli smo, da imajo njihovi partnerji zdaj priložnost integrirati naše vrhunske, napredne in razburljive igre! Skupaj z REEVO bomo zagotovili vrhunske rešitve in premaknili meje inovacij v svetu iGaming."

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice