Yggdrasil je dodal GameArt kot svojega novega partnerja

Novice

2020-12-26

S pridružitvijo Yggdrasil magistrski program iger na srečo, GameArt je sposoben ustvarjati in tudi distribuirati neverjetne igralne vsebine z uporabo tehnologije CATI te blagovne znamke. To je v bistvu vnaprej konfiguriran komplet za razvoj iger, ki je pripravljen za regulacijo. Studiem in tudi razvijalcem omogoča uporabo standardizirane tehnologije za razvoj in distribucijo igre po vsem svetu. Torej, če želite igrati na a igralnica v živo, na primer, potem lahko to storite zelo enostavno.

Yggdrasil je dodal GameArt kot svojega novega partnerja

Studiem Yggdrasil Gaming Masters je vsekakor všeč dostop do CATI in ogromna mreža operativnih partnerjev te blagovne znamke na več reguliranih trgih iGaming. Eden od njih je GameArt, ki lahko gradi in distribuira igre po vsem svetu, da bi s sodelovanjem z Yggdrasilom povečal prihodke.

Visokokakovostne blagovne znamke pomenijo kakovostno partnerstvo

GameArt je eden vodilnih pri ponudnikih iger na srečo. Zagotavlja najsodobnejše igre in ima ogromen portfelj vrhunskih slotov HTML5 z vrhunsko grafiko in odličnim igranjem na več trgih. Ta dobavitelj ponuja tudi eno od številnih vsestranskih mrež jackpotov v tej panogi.

Yggdrasil je znan po vsem svetu, saj je ena redkih blagovnih znamk, ki je osvojila mesto na vrhu. To je zato, ker so res dobri v tem, kar delajo. Razvijajo neverjetne igre z najrazličnejšimi temami, ki pritegnejo pozornost igralcev, in tega mnogi razvijalci ne zmorejo.

To partnerstvo je blagoslov za obe blagovni znamki, saj lahko drug od drugega veliko koristita. Veliko se je treba naučiti in veliko rasti lahko naredita skupaj, česar veliko partnerstev nima.

Mnenja Yggdrasil in GameArt

Stuart McCarthy, ki je vodja partnerskih programov pri Yggdrasilu, je izjavil, da je bilo letošnje leto odlično, ko gre za rast programa YG Masters, ki ga je spodbudila uvedba njihove revolucionarne tehnologije CATI. Zelo so veseli in tudi ponosni na uspeh programa ter navdušeni nad sodelovanjem s toliko uspešnimi in zelo nadarjenimi studii, kot je GameArt, ki jih lahko popelje na nove višine.

Direktor GameArt-a Stefano Picone je dejal, da so lahko, ko so postali partnerji YG Masters in začeli uporabljati tehnologijo CATI, zelo hitro povečali svoj razvoj vsebine in distribuirali svoje strategije ter dosegli popolnoma novo občinstvo po vsem svetu. Zelo so navdušeni nad uspehom tega Yggdrasilovega programa in so navdušeni nad sodelovanjem z njimi, da bi še bolj napredovali, kar se bo tudi zgodilo.

O GameArt

GameArt je bil registriran leta 2013 in od takrat razvija igre za spletne igralnice. Njihove igre so neverjetna umetnina, kar igralci zagotovo cenijo. Ta blagovna znamka hitro raste, ko gre za njeno priljubljenost, zlasti zato, ker je ekipa, ki stoji za njo, zelo inovativna, kar je prava prednost.

Vse njihove igre je mogoče igrati prek mobilnih naprav, saj so razvite v HTML5. Poleg tega jih je mogoče brez težav integrirati v vse platforme. Če želite igrati visokokakovostne igre, potem vsekakor preverite GameArtove, ki so vsekakor odlična izbira. Presenečeni boste nad temami, kakovostjo in predvsem z igranjem iger, ki jih razvija GameArt.

Lahko se imate super. Ni vam treba zapravljati denarja in se ne zabavati, še posebej, ker imajo igralnice dandanes na voljo veliko iger in je na tem oddelku veliko razvoja.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice