Ezugi cilja na tajski trg z izdajo EZ Dealer Roulette

Ezugi

2022-10-24

Eddy Cheung

Ezugi, del skupine Evolution Group, ni novo ime v konkurenčnem svetu igralnic v živo. Podjetje je znano po svojih inovativnih in zabavnih igralniških igrah v živo, namenjenih širšemu azijskemu trgu. 

Ezugi cilja na tajski trg z izdajo EZ Dealer Roulette

31. avgusta 2022 je Ezugi napovedal prvi nastop EZ Dealer Roulette v tajščini. Kot že ime pove, to igro rulete v živo v tajskem jeziku predstavlja slavni tajski voditelj. Ponuja odlično video predstavitev v živo, ki zajame bistvo tega čudovitega in klasična casino namizna igra. 

EZ Dealer Roulette uporablja tradicionalna evropska pravila rulete. Z drugimi besedami, igra se igra na ruletni mizi s 36 oštevilčenimi žepi in enim ničelnim žepom. Tudi cilj ostaja enak; da napove pravilno številko po padcu žogice. Upoštevajte, da igra za izbiro zmagovalnih številk uporablja vnaprej posnet videoposnetek in generator naključnih števil. 

Igra rulete z delilcem v živo

Ezugijev direktor poslovnega razvoja, Pang Goh, je bil poln hvale za to popolnoma novo izdajo. Uradnik je dejal, da EZ Dealer Roulette uporablja vnaprej posnet videoposnetek, zaradi česar je popolna za trge iger na srečo, kjer je trgovanje v živo nezakonito. Nadaljeval je, da bo podjetje kmalu dodalo več jezikov v EZ Dealer Roulette, ki je prva različica. 

»Ko gre za zagotavljanje inovativne lokalizirane vsebine, vedno iščemo pristop »prvi na trgu«, ki zagotavlja sodobne in prefinjene storitve. Ponujamo pristne, prilagojene formate iger s trgovci, ki govorijo materni jezik, da izboljšamo privlačnost igranja in pritegne stalno pozornost igralca. EZ Dealer Roulette je še en korak naprej pri zagotavljanju širokega portfelja iger našim partnerjem, s katerimi izstopajo med konkurenco« je rekel Pang Goh.

Ezugi bo igralcem ponudil to izkušnjo rulete v živo v osupljivo ustvarjenem okolju. Igra uporablja sodoben, enostaven za uporabo in dobro premišljen vmesnik. Razvijalec doda tudi statistiko v živo za dokončanje igre. 

Kratek pregled EZ Dealer Roulette

Kaj je poleg tajske predstavitve tako drugačnega pri tej novi izdaji rulete v živo? Ni veliko! Igra ima 97,30 % RTP, kar je standardna stopnja za vse igre rulete, ki uporabljajo evropska pravila. Najmanjše/najvišje stave, ki jih igralci lahko položijo v EZ Dealer Roulette, so od 0,10 do 1000 kreditov. 

Igra se začne s krogom stav, ki traja približno 15 sekund. Tehnično gledano boste igrali s številnimi drugimi igralci za mizo, za razliko od prvoosebnih iger rulete. Tako bodo vsi igralci videli podobne rezultate in statistiko. Mimogrede, statistika v igri vam lahko pomaga slediti vročim in hladnim številkam rulete. 

Kar zadeva vrste stav, lahko igralci sklenejo notranje stave, kot so stave straight-up, street, kotiček, line in split. Polagate lahko tudi zunanje stave, kot so ducat/stolpec, rdeče/črno, liho/sodo in visoko/nizko. Ravna stava se največ izplača pri 35:1. Igranje rulete EZ Dealer ni nič novega če ste igrali igro rulete prej. 

Ezugi prav tako krepi svojo zbirko pokra

10. avgusta je Ezugi naznanil dodajanje Royal Pokra svoji spletni poker zbirki. To je edinstvena igra, ki je priljubljena v vzhodni in srednji Evropi. Royal Poker omogoča igralcem, da igrajo proti igralnici in sprejemajo številne ugodne odločitve. Na primer, igralci lahko kupijo dodatno šesto karto in dobijo zavarovanje za močnejšo kombinacijo. 

Igralci lahko delivcu kupijo tudi dodatno karto, da se lažje kvalificirajo. Delivec ne potrebuje nič manj kot asa + kralja, da se kvalificira. Toda cilj igre ostaja ustvariti poker kombinacijo s 5 kartami, ki je močnejša od delivčeve. Royal Poker se pretaka iz Ezugijevega najsodobnejšega studia, ki ga upravljajo visoko usposobljeni in profesionalni delivci. 

Pang Goh je dejal, da Royal Poker daje igralcem, ki želijo igrati proti hiši, nekaj drugačnega. Uradnik je dejal, da Royal Poker tej klasični igri s kartami dodaja nove možnosti in dodatno plast izzivov in zapletenosti. Goh je izrazil prepričanje, da bo igralcem pokra všeč ta edinstvena izkušnja.

Zadnje novice

Ali imajo video poker igre več kot 100-odstotno donosnost?
2022-11-29

Ali imajo video poker igre več kot 100-odstotno donosnost?

Novice