Novice - Page 13

Single Deck Vs. Multideck Blackjack strategija
2021-03-05

Single Deck Vs. Multideck Blackjack strategija

Za nove igralce blackjacka lahko izbira ustrezne strategije blackjacka traja dolgo. Morda ste opazili, da se ta priljubljena igra s kartami igra na enem ali več krovih. Toda ali je ta ureditev res pomembna? In če je odgovor pritrdilen, katerega bi morali uporabiti pri igranju igre? Nadaljujte z branjem, da boste natančneje in bolje razumeli te razlike.

RNG Blackjack vs. Blackjack trgovca v živo
2021-03-03

RNG Blackjack vs. Blackjack trgovca v živo

Igralniško področje je v zadnjem času doživelo veliko novosti. Tako kot se igralci na srečo navadijo igrati na spletu, možnost zastopnika v živo že napreduje. Ena najboljših namiznih iger, ki jih lahko igrate na spletu za pravi denar, je blackjack. Torej, ta članek podrobneje obravnava RNG blackjack vs blackjack trgovca v živo primerjavo, da ugotovite, kateri je najboljši za vas.

Pomembna dejstva o spletnih igralnicah v živo
2021-02-27

Pomembna dejstva o spletnih igralnicah v živo

Spletne igralnice v živo prevzamejo industrijo z nevihto. Danes si skoraj vsak igralec spletne igralnice želi del te tehnologije. Najboljše igralnice v živo ponujajo več namiznih iger kot npr ruleta, blackjack, poker in baccarat. Toda kaj točno mora igralec vedeti, preden začne igrati casino igre v živo? Razkrijmo mite!

Spletne igralnice v živo Kako se je vse začelo
2021-02-25

Spletne igralnice v živo Kako se je vse začelo

Igranje na spletna igralnica v živos je trenutno najbližja izkušnja, ki jo lahko dobite na potovanju v Las Vegas. Te igralnice ponujajo igralcem interaktivno in zabavno platformo za tekmovanje z drugimi igralci iz udobja svojih domov.

Kako zaupati igralnici v živo
2021-02-21

Kako zaupati igralnici v živo

Virtualne igralnice danes postajajo običajna. Dostop do njih je preprost, ponujajo razburljive bonuse in nudijo obsežno knjižnico iger. Drug pomemben, a na videz podcenjen dejavnik, ki prispeva k priljubljenosti spletnih igralnic, je igre v živo. Tukaj lahko igralci igrajo proti drugim globalnim igralcem in izmenjujejo sporočila v realnem času. Ampak so spletne igralnice v živo prirejeno? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti.

Vivo Gaming in 7Mojos se združita
2021-01-15

Vivo Gaming in 7Mojos se združita

Vivo Gaming dobrodošel, z veliko sreče, 7 Mojos kot njihov novi član. 7Mojos počne ustvarjati rešitve za zabavo naslednje generacije, hkrati pa ponujajo neverjeten portfelj igralniških iger, ki jih je mogoče popolnoma integrirati v katero koli platformo in spletno mesto, ki že obstaja ali je že ustvarjeno. 7Mojos imata licenco MGA in tudi Bolgarija State of Commission of Gambling, kar je del prihodnjega načrta Vivo Gaminga, da dejansko vstopi na te trge in tudi po vsem svetu. Torej, to je vsekakor dober začetek. Vivo Gaming lahko ponudi neverjetno Prodajalec v živo Andar Bahar miza plus neomejen blackjack, ki je del portfelja 7Mojos. Obstaja tudi 22 reže in še veliko več se razvija.

Zakaj postaja igralnica v živo tako priljubljena
2021-01-11

Zakaj postaja igralnica v živo tako priljubljena

A igralnica v živo je točno tako, kot se sliši: kombinacija fizičnega ob pridobivanju spletne izkušnje, zaradi česar je vse veliko boljše. To je seveda izbira za mnoge dandanes. Igralnica v živo se igra v običajnem spletnem lobiju, tako da vam ni treba skrbeti, če nikoli niste igrali v enem.

Vstopite v Texas Hold'em
2021-01-09

Vstopite v Texas Hold'em

Med igranjem igre poker, bistvenosti predhodnih rokov ni mogoče podcenjevati. Čeprav si je po počasnem začetku mogoče opomoči, si bo vsak preudaren stava prizadeval, da bi se postavil na najboljšo nogo in uporabil najboljšo strategijo spletnega pokra.

Hitra rast iger trgovcev v živo
2020-12-16

Hitra rast iger trgovcev v živo

Zaradi današnjega napredka tehnologije, ki je bil vsekakor potreben, igralnice v živo so bili ustvarjeni, da bi ljudje uživali v možnosti igranja svojih najljubših igralniških iger, ne da bi zapustili svoj dom. V teh igralnicah je na voljo več iger, ki jih lahko igrate, tudi prek pametnega telefona.

Zakaj igralci ljubijo Dragon Tiger
2020-11-28

Zakaj igralci ljubijo Dragon Tiger

Zmajev tiger je igra, ki večinoma privablja azijske igralce v fizične igralnice. Vendar, ko se igra na spletu, obstaja možnost, da uživate v tej hitri akcijski igri in tudi v igralnica v živo različica zmajevega tigra. To je zelo ugodno. Ko to igra se igra, potem jo igrate z nizom običajnih kart. Uporablja se od šest do osem dek v čevlju. V njej igralci ne bodo igrali proti delivcu. To je zelo podobno kot baccarat in igralci bodo izbrali, katera kombinacija bo verjetno dobila najvišjo karto.

Pragmatic Play lansira Book of Kingdoms
2020-11-24

Pragmatic Play lansira Book of Kingdoms

Pragmatična igra je eden najboljših ponudnikov vsebin v industriji iger na srečo in je pravkar razvil novo režo ki jo lahko igra vsak, ki se imenuje Book of Kingdoms. To je partnerstvo z Reel Kingdom. Ta igralni avtomat vas bo popeljal v skrivnostno puščavsko mesto, kjer boste iskali skrivnostno knjigo, to je simbol Scatter na tem slotu.

Pragmatic Play's gre v živo z BGO
2020-11-22

Pragmatic Play's gre v živo z BGO

To neverjetno podjetje je z BGO preneslo celoten svoj portfelj. Zdaj pa to igralnica v živo bo imel ves dostop do celotne ponudbe dobavitelja, kot je njihov lansiranje Pirate Gold Deluxe, pa tudi do slavne serije John Hunter in divje znane in večkrat nagrajene Wolf Gold. Pragmatic bo BGO zagotovil tudi celoten nabor orodij za igranje iger, imenovanih Enhance, ki zagotovo dokazano spodbujajo angažiranost igralcev ter povečujejo pridobivanje in zadrževanje.

Nova partnerstva Playtech z win2day
2020-11-21

Nova partnerstva Playtech z win2day

Playtech , ki je eden od vodilnih v svetu na področju tehnologije iger na srečo, je napovedal partnerstvo z Austrian Lotteries, da bi prek spletne strani win2today ponudil novo igro Bingo. To je preprosto fantastično, tako za blagovno znamko kot za spletno mesto.

Pragmatic Play razkriva Mega Wheel
2020-11-20

Pragmatic Play razkriva Mega Wheel

Pragmatična igra, vodilni v industriji iger na srečo, ko gre za vsebino, je pred kratkim izdal neverjetno novost igralnica v živo igra z imenom Mega Wheel. Igralci bodo imeli edinstveno izkušnjo, saj se bodo počutili, kot da so v svoji najljubši televizijski oddaji, a to dejansko vodi Pragmatična igra's ekipa predavateljev, ki so neverjetno angažirani. Igra ima ogromno kolo s 54 barvnimi segmenti, kjer vsak pomeni ustrezno izplačilo za igralca.

Vzpon iger trgovcev v živo
2020-11-16

Vzpon iger trgovcev v živo

Zaradi revolucionarnega napredka tehnologije je bilo na spletu razvitih veliko igralniških iger. Dandanes je mogoče, da ljudje uživajo v igranju svojega najljubšega igralnica v živo igre kjerkoli in kadarkoli. V bistvu boste s samo enim klikom imeli na vašem računalniku veliko iger.

Najboljši nasveti za živega zmajevega tigra
2020-11-14

Najboljši nasveti za živega zmajevega tigra

Dragon tiger večinoma privlači azijske igralce v fizičnih igralnicah, vendar pri igranju v igralnice v živo, lahko igralci zagotovo uživajo v igri in delilcu v živo. Dragon tiger se igra z običajnim kompletom kart in ta igra običajno uporablja med 6 in 8 krovov. Igralci ne igrajo proti delivcu. V bistvu bodo igralci morali izbrati, kateri bo verjetno prejel kartico z najvišjo vrednostjo. Samo ena karta bo podeljena prostoru zmaja in tigra.

Prev13 / 18Next