Live Switch Blackjack

Ni skrivnost, da trg iger na srečo poka od ponudnikov programske opreme za igralnice v živo. Nekateri so bolj priljubljeni kot drugi, ko gre za razvoj blackjacka v živo. BetConstruct je na primer nagrajeni razvijalec programske opreme za igralniške igre v živo. Toda blagovna znamka ne prevzema enake krone kot vrhunska podjetja, kot je Visionary iGaming. Čeprav je to eno najbolj priljubljenih imen v industriji športnih stav, veliko oboževalcev igralnic v živo zanj ne vedo. BetConstruct imata licenco MGA in UKGC za dobavo zanimive različice blackjacka, znane kot Live Switch Blackjack. Je ena najboljših izdaj podjetja z igralcem prijaznimi pravili in vznemirljivim preobratom.

Live Switch Blackjack DefiniranKako igrati Switch BlackjackLive Switch Blackjack izplačila in RTP
Live Switch Blackjack Definiran

Live Switch Blackjack Definiran

Blackjack Switch je a različica blackjacka s strani BetConstruct, pri katerem mora igralec staviti na dve roki. Kot pove že ime, lahko igralci menjajo ali menjajo kombinacijo kart med rokami. Njegove mize imajo tri sedeže in dva boksa za hkratne stave na posameznika. V primerjavi s standardni blackjack, ta različica ponuja toliko načinov interakcije. Poleg tega preklapljanje predstavlja veliko možnosti za stave, kot v primeru varne stave Super Match.

Live Switch Blackjack privablja tako začetnike kot veterane. Njegove stranske stave imajo višje kvote, zaradi česar so kot nalašč za izkušene igralce, medtem ko se povečujejo igralnice v živo' dohodek. Interaktivna igra omogoča operaterjem, da obdržijo več strank.

Live Switch Blackjack Definiran
Kako igrati Switch Blackjack

Kako igrati Switch Blackjack

Čeprav BetConstructov Switch Blackjack prevzema splošen koncept iger blackjacka, je lahko več kot le enkratno uživanje v življenju. Zato je ključnega pomena, da razumete osnove, preden poskusite.

V spletni igralnici je 8 kompletov, ki jih deli v živo delilec v dveh škatlah. Vsakemu igralcu delilec odreže in premeša dve roki. Če igralec zamenja svojo drugo karto med rokami, ima večjo verjetnost, da bo dobil blackjack. Vendar ima zamenjava dodaten strošek: izplačilo se zmanjša na 1:1 na račun običajnih 3:2.

Recimo, da bo delilec dosegel 22. To bo poriv (izenačeni rezultat) in ne poraz (kar je običajno karkoli nad 21). Nato se bo igra nadaljevala po običajnih pravilih blackjacka, z dvema igrama za vsakega igralca. Medtem ko delilec zadene mehko 17, lahko pokuka za blackjack, ko izvleče prvega asa. Noben udeleženec ne more igrati, razen če med tremi ni prostega mesta. Razdeljeni asi prejmejo eno karto. Tako kot večina igralniških iger v živo, je čas bistvenega pomena. Pred prehodom v naslednji krog je 15-sekundni časovni okvir.

Pravila Switch Blackjacka

Kot že omenjeno, to igralniška igra trgovcev v živo vsebuje stranske stave, ki jih je mogoče vlagati hkrati. Ena je stranska stava Super Match, ki napoveduje izid prvih štirih kart. Igralec zmaga, ko med štirimi napoveduje karte enake vrednosti. Druga stranska stava je Popolna 4, pri kateri igralci ugibajo, ali bodo njihove prve štiri karte ustvarile par, trojko, štiri ali dva para.

Preklapljanje je razloženo

Trik je v tem, da se dobro odločite za zamenjavo. Če za to ni utemeljenega razloga, je bolje, da odložite. Začetna sprememba igra pomembno vlogo pri rezultatih. Igralec ima boljše možnosti, da dobi blackjack, zato je dobro uporabiti najboljše strategije. Ponovno je bolj ugodno, da se osredotočite na eno roko kot potencialno zmagovalno mesto. Pomembno je omeniti, da je možnost zamenjave na voljo, ko so vse stranske stave poravnane.

Strategija zamenjave je uporabna, ko želi igralec okrepiti eno ali obe roki. Ko delilec razkrije vrednost 6 ali nižjo, mora igralec poiskati možnosti za podvojitev ali razdelitev rok, če bi moral zamenjati svojo drugo karto. Ni potrebe po zamenjavi, če že imajo možnost, da se razdelijo ali podvojijo.

Ko delilec pokaže 7 ali večjo vrednost kartice, zamenjava morda ne bo uspela. Cilj na tej točki je narediti sedemnajst ali več.

Kako igrati Switch Blackjack
Live Switch Blackjack izplačila in RTP

Live Switch Blackjack izplačila in RTP

Glede na podobnost barv kart se izplačila dodeljujejo na naslednji način.

 • Par ima verjetnost 1:1

 • Trojke se ponašajo s kvoto 5:1

 • Štirika plača 40:1

  V skladu s pravili Las Vegasa morajo trgovci igralnic v živo s Switch Blackjackom zadeti mehkih 17. Vsak blackjack, ki je posledica zamenjave kariesa, 21 točk, v tem primeru prednost hiše postane 0,58 % (99,42 % RTP) v optimalni strategiji. Po ruskih pravilih je RTP 99,8 % (0,2 % prednost hiše) z možnostjo predčasne predaje proti asu. RTP se bo v nekaterih scenarijih spremenil na naslednje načine.

 • Poveča se za 0,30 %, ko trgovec v živo v spletni igralnici stoji na soft 17

 • Zmanjša se za 0,02 %, ko se igra začne z 8 kompleti

 • V primeru zamenjave blackjacka se poveča za 0,4 %

 • Poveča se za 0,21 % po avtomatski zmagi v blackjacku.

  Kar zadeva RTP, stranske stave v najboljših igralnicah v živo nagrajujejo igralce na naslednji način:

 • Popoln 4: 1,72 %

 • Super ujemanje: 98,54 %

Live Switch Blackjack izplačila in RTP