Live Sic Bo Tokyo Gold Deluxe

Igranje kazino iger v živo je spremenilo način, kako lahko igralci preživijo čas v spletnih igralnicah. Namesto da bi se zanašali na tehnologijo generatorja naključnih števil, lahko igralci spremljajo dogajanje v realnem času s kamerami za pretakanje visoke ločljivosti. Skupaj z baccarat je Sic Bo pristna igralniška igra z azijskimi koreninami. Je ena tistih igralniških namiznih iger v živo, ki jih je neverjetno enostavno igrati. Njegov dobro izveden format v živo ga lahko resnično oživi in igralcem omogoča, da izkusijo vzdušje Vegasa iz udobja svojih domov. Live Sic Bo Tokyo by Gold Deluxe je eden najbolj vznemirljivih živih formatov Sic Bo.

Kaj je Live Sic Bo Tokyo?Kako igrati Sic Bo Tokyo v živoIzplačila Sic Bo Tokyo v živo
Kaj je Live Sic Bo Tokyo?

Kaj je Live Sic Bo Tokyo?

Kot smo že omenili, je Live Sic Bo Tokyo a Igra Sic Bo razvil Gold Deluxe, eden najboljših filipinskih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo. Podjetje, ustanovljeno leta 2011, se osredotoča predvsem na dostavo izdelkov na azijski trg. Vendar pa ponudnik z naslovi, kot je Live Sic Bo Tokyo, začenja raziskovati trge igralnic v drugih delih sveta, vključno z Evropo.

V središču ustvarjanja tega naslova je namen razvijalca, da ohrani tradicijo Sic Bo pri življenju in jo prenese na naslednjo generacijo igralcev. Seveda se igra ponaša z visokokakovostno kamero in vmesnikom in jo je mogoče igrati na namizju ali mobilniku, vendar bi morali igralci pričakovati kakršen koli radikalen premik paradigme.

Kaj je Live Sic Bo Tokyo?
Kako igrati Sic Bo Tokyo v živo

Kako igrati Sic Bo Tokyo v živo

Kocke so glavna značilnost katere koli igre Sic Bo, bodisi v živo ali simulirano. Sic Bo Tokyo v živo ni nič drugačen. Da, gre za metanje kocke, tako da igralci nimajo skrbi, ko gre za igranje. Kdor je že igral kateri koli Sic Bo, ne bo imel težav z igranjem različice Gold Deluxe. Igra vsebuje tri kocke, shranjene v posodi, ki jo nadzoruje delilec.

Pravila igre

Krog v Live Sic Bo Tokyo se začne s stavami. Ne smemo pozabiti, da je Live Sic Bo Tokyo hitra igra – igralci imajo 30 sekund za oddajo stav v vsakem krogu, zato bodo morali biti po najboljših močeh, da dohitijo hitrost. Za tiste, ki so že vajeni igre, je to stavno obdobje ravno dovolj. Poleg tega Spletna igralniška igra z živimi trgovci ponuja statistično poročilo, ki prikazuje rezultate prejšnjih krogov. Igralci lahko izkoristijo to poročilo in vložijo od 1 do 5000 $.

Ob koncu stavnega obdobja bo igralniški delilec v živo prevrnil kocke v stresalniku in izid meta bo prikazan. Na tej točki bodo vsi zmagovalci izplačani in naslednji krog se bo začel.

Stave

Resnici na ljubo; 30-sekundno trajanje stav ni veliko časa, še posebej za počasne igralce. Zato morajo igralci razumeti vse možnosti, ki jih ponuja igra, preden se odšteje čas. Kot katera koli druga igra Sic Bo, Sic Bo Tokyo omogoča igralcem, da izbirajo med široko paleto možnosti stav, ko igranje v igralnicah v živo. Stave so razdeljene na stave za določen skupni znesek in stave na kombinacijo. Specifične stave na skupno število vključujejo naslednje:

 • Majhna

 • Velik

 • 4 ali 17

 • 5 ali 16

 • 6 ali 15

 • 7 ali 14

 • 8 ali 13

 • 9/10/11 ali 12

  Po drugi strani pa kombinirane stave vključujejo;

 • Nabor številk (enojno, dvojno in trojno)

 • Par tekma

 • Specifična dvojna

 • Vsak trojni

 • Specifična trojka

  Kot bi kdorkoli videl, je Live Sic Bo Tokyo preprosta igra s kockami brez zapletenih pravil. Ohranil je vse osnove Sic Bo, kar pomeni, da lahko tudi novinci uživajo v akciji v najboljših igralnicah v živo brez pritiska. Kljub temu je igra edinstvena na svoj način in igralci igralnic v živo to cenijo.

Kako igrati Sic Bo Tokyo v živo
Izplačila Sic Bo Tokyo v živo

Izplačila Sic Bo Tokyo v živo

Vsaka stava ima seveda drugačno izplačilo, odvisno od kvot. Kot običajno imajo najbolj tvegane stave najboljša izplačila in obratno. Kot taka se posebna trojna stava izplača več kot katera koli druga stava (180:1). Male in velike stave, ki so najvarnejše, plačajo najmanj (1:1), kar pomeni, da bi vložek 10 $ vrnil enak znesek.

RTP

Live Sic Bo Tokyo vrača igralcem do 96,7 % vložkov. To ne pomeni, da bodo igralci vrnili ta odstotek svojih stav, ko bodo igrali to igro v igralnicah v živo. An RTP meri, koliko igralnica izplača v dobitkih dolgoročno. Zdaj 96,7 % ni zelo visok RTP, vendar ima vsak pes svoj dan.

Izplačila Sic Bo Tokyo v živo